Sport

Kézilabda: magyar válogatott beállóst igazolt a Pick

Kézilabda: magyar válogatott beállóst igazolt a Pick

2015. április 24., péntek
Kézilabda: magyar válogatott beállóst igazolt a Pick
banhidi_bence

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata 2016. július 1-től hároméves szerződést kötött Bánhidi Bencével. A 20 éves beállós tavaly mutatkozott be a magyar felnőtt válogatottban - adta hírül a pickhandball.hu.

"Örömmel jelentem be, hogy egy magyar tehetséggel erősödik a csapatunk, jövő nyáron csatlakozik a keretünkhöz

Bánhidi Bence

. A jövő egyik nagy magyar reménységét sikerült hozzánk csábítani.

Juan Carlos Pastor

vezetőedző külön kérése volt, hogy szerződtessük a 20 éves játékost. Ezután megkezdtük a tárgyalást a játékos menedzserével, és végül sikerült mindenben megállapodnunk. A beállóst 2016. július 1-től 3 éves szerződés köti a MOL-Pick Szegedhez" – jelentette be a játékos szerződtetését a

klub honlapjának

Szűcs Ernő Péter

, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke. Bánhidi Bence 1995. február 9-én született Győrben. 204 centiméter magas, beállós poszton szerepel. A 2012-2013-es idényben mutatkozott be a Balatonfüred színeiben a felnőtt NB I-ben, ekkor 11 meccsen 5 gólt szerzett. Az első osztályú premiertalálatát a Cegléd ellen jegyezte. A 2013-2014-es idény igazán mozgalmas volt számára, hiszen a Füred mellett a Provident-válogatottban is szerepet kapott. 33 meccsen 48-szor volt eredményes. Az idei szezonban 24 találkozón kapott szerepet, és 58-szor vette be az ellenfelek kapuját. Az ősszel a portugálok elleni hazai Eb-selejtezőn mutatkozott be a felnőtt-válogatottban, és ezen a találkozón kétszer volt eredményes.

Magyar válogatott tehetség igazol a MOL-Pick Szegedhez! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=531149

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 24.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.