Bulvár

Kigyulladt egy autó motortere Apátfalván

Kigyulladt egy autó motortere Apátfalván

2015. március 24., kedd
Kigyulladt egy autó motortere Apátfalván

Tegnap két tűzesetről is érkezett bejelentés a katasztrófavédelem szegedi főügyeletére. Egy személyautó motortere gyulladt ki Apátfalván, Öttömösön pedig az avar égett.

Hétfőn a déli órákban a mentőszolgálat kérte a szentesi egységek segítségét. Szentesen, az Apponyi tér egyik második emeleti lakásában egy idős asszony elesett. Eszméletlenül feküdt a fürdőszobában, testével elzárva az ajtót. A tűzoltók motoros láncfűrésszel jutottak be a helyiségbe, majd a helyszínt átadták a mentőszolgálat munkatársainak. Égett az avar Öttömös külterületén hétfőn délután. A lángok egy tanyát is veszélyeztettek. A ruzsai katasztrófavédelmi őrs egysége érkezett a helyszínre. A tűzoltók egy vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Délután négy órakor Apátfalváról érkezett lakossági bejelentés. A Széchenyi utcában egy személyautó motortere gyulladt ki. Az esethez a makói tűzoltók percek alatt kiértek. Egy vízsugárral hűtötték vissza a jármű motorterét. A Ford vezetője még időben elhagyta az autót, ennek köszönhetően senki sem sérült meg - írja közleményében a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.