Sport

Asztalitenisz: véglegesen Szelei Ákosé a MÓRA kupa

Asztalitenisz: véglegesen Szelei Ákosé a MÓRA kupa

2015. január 7., szerda
Asztalitenisz: véglegesen Szelei Ákosé a MÓRA kupa
SzeleiAkos

A 2014-es esztendő legutolsó nyílt amatőr záró versenyére került sor a Móra Szakképző Iskola tornatermében. Fontos megjegyezni, hogy ez a verseny hozta az év legtöbb indulóját és legmagasabb színvonalú versenyét.

A játékosok óriási szívről és állóképességről tettek tanúbizonyságot. A főtáblára kerüléshez fejenként 6 mérkőzést kellett játszani és ebből legalább 3 meccset megnyerni ahhoz, hogy a legjobbak közé kerüljenek a versenyzők. Ezután egyenes kieséssel mentek tovább a játékosok a döntőig. A hat asztalon, ez összesen 120 összecsapást jelentett! A MOAC által MÓRA kupa néven meghirdetett verseny érdekességét és izgalmát az az aktuális kérdés adta, hogy a harmadízben megrendezett vándorkupát sikerül-e

Szelei Ákosnak

véglegesen megnyernie és haza vinnie? Ákos hihetetlen teljesítményt produkált a nap folyamán. Minden ellenfelét 3:0-ra győzte le. Óriásit küzdött és játszott. Neki voltak a leglátványosabb labdamenetei. Pörgetéseikor úgy úszott a labda a levegőben, mint a hullámokon táncoló papírhajó... Művészi csukló mozdulatai és labdakezelései, szemet gyönyörködtető labdamenetekben kristályosodtak ki. Úgy nyert meg 10 mérkőzést sorozatban egymás után, hogy ezen a versenyen szettet sem veszített! Így teljesen megérdemelten lehetett Övé véglegesen a díszes serleg.

A verseny végeredménye

Főtábla

1.Szelei Ákos ATSK - 2.Bácsi Bernáth HMVH – 3.Nagy László ATSK – 4.Varga Zsolt Puskásker

Vigaszág

1.Fránki László MOAC – 2.Sajó László MOAC – 3.Kozma Gergő Szentes – 4.Dr.Hajdú László HMVH

Vitos György

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.