Sport

Asztalitenisz: amatőr versenyre várják a jelentkezőket!

Asztalitenisz: amatőr versenyre várják a jelentkezőket!

2015. január 16., péntek
Asztalitenisz: amatőr versenyre várják a jelentkezőket!

A Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség és az Asztalitenisz Sport Klub Szeged sportegyesület újra megrendezi a nem versenyszerűen asztaliteniszező, szabadidős sportolók számára kiírt asztalitenisz versenyt.

Szabadidős versenyen (2 verseny/szezon) azok az amatőrök vehetnek részt, akik: - Nem szerepelnek megyei II. osztályú csapatbajnokságnál magasabb osztályban játszó csapatban - Soha nem voltak ebben a sportágban igazolt versenyzők, azaz, a Magyar Országos Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) nyilvántartásában, mint igazolt versenyzők nem szerepelnek. A verseny célja a sportág népszerűsítése, versenyzési lehetőség biztosítása a szabadidős sportolók számára. A megyei amatőr bajnoki címek eldöntése.

A verseny helye:

ATSKSzeged, Budapesti krt. 5-7. (Csillag tér)

A verseny időpontja:

2015. január 18. 9 óra Férfi egyes selejtezők (csoport mérkőzés ) főtábla, vigasz verseny 11 óra Női egyes selejtezők (csoport m.)

Nevezés:

A helyszínen fél órával a kezdés előtt.

Nevezési díj:

1000 Ft/fő versenyszámonként

Díjazás:

1-4 helyezettek díjazásban részesülnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.