Bulvár

A Zanzibár és tűzijáték búcsúztatta az óévet Szegeden + FOTÓK

A Zanzibár és tűzijáték búcsúztatta az óévet Szegeden + FOTÓK

2015. január 1., csütörtök
A Zanzibár és tűzijáték búcsúztatta az óévet Szegeden + FOTÓK
szilveszter18_kf

Zanzibár-koncerttel zárták az évet a szegediek a Széchenyi téren. Az extra hidegben is fergeteges hangulatot biztosító zenekar fellépését látványos tűzijáték követte. Így búcsúzott a Tisza-parti város az óévtől.

Nem kimondottan kedvezett az időjárás a szabadtéri sportoknak, azonban a szegedi kajak-kenusokat a mínusz 10 Celsius-fok alatti hőmérséklet sem tántoríthatta el hagyományos óévbúcsúztató

futórendezvényüktől

. A szokatlanul hideg időjárás ellenére a szilveszter esti mulatságok színtere, a Széchenyi tér is megtelt. 21 órakor a szegedi fiatalokból álló New Age Comes nevű formáció állt színpadra, őket 23 órától a Zanzibar együttes követte, akik az éjféli tűzijátékig gondoskodtak a jó hangulatról. A közel negyed órás égi parádé után egy rövid ráadással visszatért a Zanzibar, majd a Szeged Live Band húzta a talpalávalót egészen hajnalig. A SZEGEDma.hu hírportál sikerekben, boldog pillanatokban gazdag új évet kíván minden kedves olvasójának! Találkozunk 2015-ben is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.