Közélet

Már sehol sincs érvényben másodfokú riasztás a hófúvás miatt

Már sehol sincs érvényben másodfokú riasztás a hófúvás miatt

2014. december 29., hétfő
Már sehol sincs érvényben másodfokú riasztás a hófúvás miatt

Mindenhol visszavonta, illetve elsőfokúra mérsékelte a korábban hófúvás miatt kiadott másodfokú riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn nem sokkal dél előtt. Továbbra is elsőfokú riasztások vannak érvényben tizenkét megye több járásában.

Az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém, Zala megye több járásában várható még gyenge hófúvás. A meteorológiai szolgálat azt írta: hétfő délután a Dunántúlon egy-egy intenzív hózápor, illetve zivatar sem kizárt. A Balaton tágabb környezetében és a Tiszántúlon a gyakran erős, időnként viharos szél a délutáni óráktól fokozatosan mérséklődik. Kedden a Dunántúlon és a Tiszántúlon ismét megerősödik a szél, de viharos széllökés már nem valószínű. Zala és Somogy megye déli részén, valamint Baranyában is megszűnik az erős hófúvás, de a hóval borított vidékeken gyenge hófúvásra továbbra is számítani kell. Éjszaka az Alföld középső részén, kedden már csak néhol várható hózápor, lokálisan néhány centiméter friss hóréteggel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.