Kultúra

Koncerttel köszöntik 2015-öt Algyőn a Faluházban

Koncerttel köszöntik 2015-öt Algyőn a Faluházban

2014. december 29., hétfő
Koncerttel köszöntik 2015-öt Algyőn a Faluházban
ujevi_koncert_algyo

r

2015. január 3-án, szombaton 18 órától a Brass On The Road koncertjével köszöntjük az Újesztendőt az algyői Faluház színháztermében

Borban az igazság – ez a jelszava annak a szaxofonokkal, valamint gitárokkal kiegészült szimfonikus zenekarnak, amelyekből hiányoznak a vonós és fafúvós hangszerek. A Brass On the Road Show Brass Band dányi, budapesti, csongrádi és szegedi zenészekből álló formáció. A zenekar összetétele legfőképpen a fúvós hangszerekre épül: 1 tuba, 2 harsona, 2 szaxofon, 4 trombita, de helyet kap benne egy szólógitár, egy basszusgitár és egy dob. A zenekar saját műfajának a Show Brass Band kategóriát jelölte meg, ezzel is utalva a zenekar összetételére, valamint a show jellegű előadásmódra. A formáció repertoárjában a közismert filmek zenéitől a latin, illetve szamba-ritmusokon át a mindenki által ismert könnyűzenei nótákig számos zeneszám megtalálható. A Brass On the Road Show Brass Band koncertjein garantált a szenzációs hangulat az idősebb és fiatalabb generáció számára egyaránt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.