Közélet

Karácsonykor akciós a SZIN-bérlet, első fellépő az Anna and the Barbies + VIDEÓ

Karácsonykor akciós a SZIN-bérlet, első fellépő az Anna and the Barbies + VIDEÓ

2014. december 1., hétfő
Karácsonykor akciós a SZIN-bérlet, első fellépő az Anna and the Barbies + VIDEÓ
SZIN1-105

2015-ben tovább dübörög a Szegedi Ifjúsági Napok, melynek szervezésén már nagy erőkkel dolgozik a SZIN csapata. A karácsonyi akció keretében december 31-ig mindössze 11.900 Ft-ért lehet megvásárolni a SZIN bérleteket. Természetesen a fellépők kommunikálása is megkezdődött, folyamatosan bővül a repertoár külföldi és hazai előadókkal, melyek közül elsőként az Anna and the Barbies csapatának örülhet a közönség.

Az idén 78 ezer látogatót számláló Szegedi Ifjúsági Napok a FÉLonline.hu kulturális magazin által indított szavazáson 1. helyezést ért el a felsorolt hazai fesztiválok mezőnyében. A 2014-ben megújult szervező csapat tovább folytatja az idei évben megkezdett munkát, melynek keretében már gőzerővel zajlanak a tárgyalások külföldi és hazai fellépőkkel egyaránt. Sőt a szervezők „Next Wave” fedőnéven a SZIN mellett 2015-ben további zenei rendezvényekkel rukkolnak elő. A Szegedi Ifjúsági Napokat megelőző első bemelegítő „Next Wave” party februárban kerül majd megrendezésre Szegeden, melyről hamarosan többet is megtudhatnak a fesztivál rajongók. „Decemberben olyan nevek bejelentésével kezdődik az előadók sora, akiket nagyon várt a nagyérdemű, de idén nem léptek fel a fesztiválon. Annyit már most elárulhatok, hogy a

Lenny Kravitz

előzenekaraként is fellépő, Fonogram Díjas Anna and the Barbies már biztos, hogy ellátogat a SZIN-re. Természetesen hamarosan további előadókkal szeretnénk meglepni a rajongókat Karácsony alkalmából. Az ünnepekre vissza nem térő bérlet akcióval is kedveskedünk a fesztiválozóknak: december 31-ig mindössze 11.900 Ft-ért lehet megvásárolni a SZIN bérleteket. Jegyeket a Ticketportal országos jegyértékesítési hálózatában, a www.ticketportal.hu oldalon, valamint az ÁRKÁD Szeged első emeletén, középen az éttermeknél található SZIN standnál nyitvatartási napokon 14.00 és 18.00 óra között (kivéve december 24-én és 31-én) lehet megvásárolni. Január 1-től már 14.900 Ft-ért lehet hozzájutni a bérletekhez, ezért érdemes még az idén gondoskodni a SZIN belépők beszerzéséről”- árulta el

Kurucsai János

, a SZIN sajtószóvivője. https://www.youtube.com/watch?v=1tD3QoZj7qk A december 11. és 14. között Szegeden megrendezésre kerülő Jégvarázs Fesztivál sem múlhat el SZINes élmények nélkül, hiszen minden nap 15:00 és 19:00 óra között SZINes eszkimó hölgyekkel is találkozhatnak a látogatók, akiktől a SZIN jeges kunyhójában lehet majd megvásárolni az akciós bérleteket, naponta néhány perc erejéig még egy kicsit olcsóbban is. A SZIN-t is szervező „Next Wave” jóvoltából ráadásul a Jégvarázs Fesztiválon december 12-én a SZIN Nagyszínpadon fellép a Hősök is, akiktől mint mindig, fergeteges hangulatra számíthatunk. „A Szegedi Ifjúsági Napokat továbbra is Magyarország legjobb ár-érték arányú fesztiváljaként szeretnénk pozícionálni, a külföldi és hazai előadókat pedig folyamatosan jelentjük majd be a SZIN Facebook oldalán” – zárta gondolatait Kurucsai János.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.