Kultúra

Depressziótól a gyógyulásig - ősbemutató a Pinceszínházban

Depressziótól a gyógyulásig - ősbemutató a Pinceszínházban

2014. november 3., hétfő
Depressziótól a gyógyulásig - ősbemutató a Pinceszínházban
reggel este plakát kicsi

Új ősbemutatóra invitálja vendégeit a Pinceszínház: Janik László Reggel/este című előadását november 7-től tekintheti meg a közönség!

A mű egy depresszió története, a teljes összeomlástól a gyógyulásig. A praktikus nappali (kanapé, fotel, dohányzóasztal, konyhapult, három ajtó) akár egy vígjáték színtere is lehetne, ettől kontrasztos és szívbe markoló. Az előadás egy megrendítő belső utazás mely során a való világ fogódzóit hol elutasító, hol egyszerűen elszalasztó férfi vergődik a képzelete festette díszletek között. Hányan élték már meg a depressziót? Hány olyan ember van, akinek a közvetlen környezetében volt vagy van valaki, aki depressziós? A környezet, hogy viszonyul? Mi történik valójában? Mi a valóság, és mi a képzelet? Az előadás segít megismerni, felismerni, hogy a depressziós épp az őt körülvevő világ elől menekül és állapota nem azonos a rosszkedvvel, vagy a melankóliával.

Előadások:

november 07. 08. 21. 19:30-tól a Szegedi Pinceszínházban.

Szereposztás:

Apa: Varga Bálint Baba: Tari Stefi-tanuló Avatár: Papp Gabriella Rendező: Janik László Hang-fény: Nahóczki Viktor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.