Sport

Labdarúgás: nem ért pontot a SZEOL fölénye Monoron

Labdarúgás: nem ért pontot a SZEOL fölénye Monoron

2014. október 25., szombat
Labdarúgás: nem ért pontot a SZEOL fölénye Monoron
szeol_kozarmisleny_mj-010

Kormányos és Ondrejó kiváló egyéni teljesítménye ezúttal nem volt elég az üdvösséghez, a sokat hibázó szegediek alulmaradtak Pest megyében.

Monor, 100 néző
2014. október 25., 14.30
Monori SE
SZEOL SC
A meccs véget ért.
Játékvezető: Dolnegó Bálint •* Asszisztens: Bede Tamás, Szeles Krisztina
2
-
1

Az NB III Közép csoport 11. fordulójában:

Monori SE - SZEOL SC 2-1 (1-1).

Monor, 100 néző. Vezette: Dolnegó Bálint (Bede Tamás, Szeles Krisztina).

Monor:

Járvás - Csőke, Szabó V. (Csepregi 66'), Mészáros, Benke (Háda 56'), Petrezselyem (Üres-Farkas 46'), Vékei, Petric, Virágh, Horváth, Barcsai. Vezetőedző: Tóth Mihály.

SZEOL:

Dongó - Kormányos, Vida, Forró (Mucsi 79'), Bjedov, Grünvald, Ngalle (Beretka 46'), Puskás, Faragó, Bata, Ondrejó. Vezetőedző: Tóth Ákos.

Gólszerzők:

Szabó V. (10'), Üres-Farkas B. (72'), illetve Ondrejó T. (19')

Sárga lap:

Csőke I. (42'), illetve B. Bjedov (31') Tóth Ákos:

"Borzasztóan dühös vagyok, már megint a szimpatikus vesztes szerepében tetszelegtünk, holott a játék képe és a helyzetek alapján nyernünk kellett volna. Bizonyos emberek teljesítményére nem találok magyarázatot. A játékkal változatlanul nincs probléma, ám ha nem rúgjuk be a helyzeteket, akkor senkit sem tudunk megverni..."

Online közvetítésünk:

VÉGE!

93'
Itt a vége a mérkőzésnek, tipikusan ikszes találkozón balszerencsés vereséget szenvedett a SZEOL Monoron. Kormányos Kolos és Ondrejó Tamás kiváló egyéni teljesítménye ma nem volt elég a sikerhez, a többiek sok hibával futballoztak.
91'
Puskás alapvonali szabadrúgását kicsúsztatták a hazaiak, Ondrejó 17 méteres lövése egy védőről vágódott fölé. A korner után szabálytalanság miatt kifelé ítélt a spori.
87'
Ondrejó tört az alapvonalig, beadását a berobbanó szegediek elől szögletre mentették. A sarokrúgás után egy hazai játékos fekve maradt, a bíró megszakította a játékot, majd a monoriak elfelejtették visszaadni a bogyót a mieinknek.
85'
Kormányos ment el sokadjára a jobb oldalon, beadását 6 méterről Bata Csongor fejelte a jobb alsóra, elképesztő bravúrral tolta ki szögletre Járvás Levente.
83'
Dongó Dénes csínbe kapott egy hazaadást, cselezni kényszerült, elvették tőle a labdát a monoriak, de faulttal együtt, így hiába rúgták a hálóba a labdát, a bíró ezt a találatot nyilvánvalóan nem adhatta meg.
80'
Forró Attila helyére Mucsi Mátét küldte be Tóth Ákos.
79'
Erőlködnek a szegediek az egyenlítésért, de a monori kaputól 25-30 méterre meghiúsulnak az akciók. E pillanatban Puskás 28 méteres lapos szabadrúgása halt el a sorfalban.
72'
GÓÓÓL 2-1! Még az előző szituáció hatása alatt voltak a mieink, mikor gyors, erősen lesgyanús kontrát indítottak a monoriak, támadójuk, a csereként beállt Üres-Farkas Barnabás ötvenméteres vágta után, kiszorított helyzetből spiccelt a rövid alsóba, miközben Dongó a hosszút igyekezett fogni.
71'
Szegedi szögletet követően Bjedov csúsztatott keresztbe a kapu előtt, Bata Csongor húsz centiről továbbíthatta volna a lasztit az üres kapuba, ám sajnos átugrotta őt a bogyó...
69'
Ondrejó jobb külsővel indította Beretkát, akinek beadása ezúttal is pontatlan lett...
67'
Ígéretes akciókat vezet a SZEOL, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszik. E percben Beretka lódult meg a jobb szárnyon, a hazaiak lest reklamáltak, de jobbhátvédjük mélyen bent ragadt, a beadás viszont az egyik fehér mezes lábát találta telibe.
64'
Grünvald Attila fejelt össze az egyik monorival, őt kellett hosszabban ápolni, mert erősen vérzett, szerencsére folytatni tudja a játékot, kemény fából faragták a szegedi védőt.
60'
Ondrejó nagyszerűen tálalt a bal oldalon Faragó elé, aki centerezett, ám ezúttal nem volt érkező társ középen.
59'
Bata Csongor kapott pompás kiugratást, egyedül vihette volna kapura, ám Járvás Levente merész kifutással, ketrecétől mintegy 40 méterre elrúgta előle a bogyót.
55'
Óriási szegedi helyzet maradt ki! A mieink körbeadogatták a kaput, többen is elvállalhatták volna, ám Beretka, majd Bata, aztán Faragó is továbbgurított, végül Puskás Csaba szánta el magát lövésre, viszont földbe rúgott.
51'
Jobbára mezőnyjátékkal telnek a percek, egy ártalmatlan ütközés után az előbb Bojan Bjedovot kellett ápolni. Bjedovot dicséret illeti, mert az imént bravúrosan mentett a jobbösszekötő pozíciójában kitörő Horváth Dávid elől.
46'
A szünetben Ngalle helyére Beretka Péter érkezett, aki a jobb oldalon folytatja, míg Ondrejó Tamás húzódik középre.
46'
Itt a folytatás. Faragót vágták fel csúnyán a felezővonalnál a második félidő első percében, Csőke volt a tettes, aki megúszta a (második) sárgát...

SZÜNET!

45'
Véget ért az első játékrész.
44'
Ngalle nagy helyzetben ugratta volna ki Faragó Bencét, ám egy hajszállal hosszú lett az átadás, Járvás kivetődve hárított.
42'
Csőke István kapott sárga lapot Faragó Bence felvágásáért.
40'
Lábról lábra járt a labda, Grünvald, Bata, Forró volt az útja, utóbbi ívelt át a hosszúra, ahol az ötösön egyedül álló Puskás Csaba középre bólintott vissza, ám nem volt érkező. Talán jobban teszi, ha a kaput veszi célba.
38'
Ezt a meccset a jobb oldalon lehetne megnyerni, eddig úgy tűnik! Újra csak Kormányos akciózott ott, lefordult ellenfeléről, aki elhúzta lábát, ám az asszisztens elnézte az esetet, és azt jelezte a sporinak, nem történt semmi...
36'
A sarokrúgást követően Bojan Bjedov fejelhetett volna, már nyúlt is a nyaka, ám érkezett Járvás Levente monori portás, és elöklözte előle a bogyót.
35'
Forró Attila hosszú átadással hozta játékba a jobb szárnyon igen aktív Kormányos Kolost, aki betört a büntetőterületen belülre, ahol egy ütemet kivárt, így jó helyzetből végül szögletre mentettek előle.
32'
Továbbra is rendkívül élénk az iram, a szegediek irányítanak, szép akciókat építenek fel, de ezek most ebben az időszakban nem jutnak el a kapuig, elakadnak a tizenhatos környékén vagy annak előterében.
27'
Sok passzal építkezik a SZEOL, a monoriak erejéből most csak a rombolásra futja.
26'
Ezúttal is Kormányos Kolos ment el a jobb oldalon, beadása most kevésbé bizonyult pontosnak, könnyedén szabadítottak fel a fehér mezes védők.
24'
Kormányos Kolos szépségdíjas csellel csapta be monori ellenfelét, jobbról betört a monori tizenhatoson belülre, majd centerezett, három érkező szegedi előtt is elcsúszott a labda, végül a hosszún felfutó Grünvald Attila elől vágták ki a hazaiak.
21'
Az egyenlítő találat megnyugtatta a szegedieket, akik tetszetősen kombinálnak.
19'
GÓÓÓL 1-1! Góllá érett a szegedi mezőnyfölény! Joseph Ngalle droppból nagyszerűen tette Bata Csongor elé a lasztit, aki egyet igazított rajta, majd lyukra futtatta Ondrejó Tamást, aki élesen, ügyesen lőtte ki a rövid, azaz a bal alsót.
18'
Puskás Csaba a pálya közepéről, az oldalvonal mellől ballal ívelt előre egy szabadrúgást, a hazaiak kifejelték, Bata Csongor elé, aki 17 méterről fölé durrantott.
15'
Végre egy szegedi lehetőség! Bata Csongor 20 méterről készült lőni, mikor harsant a játékvezető síp, Dolnegó Bálint sporttárs valószínűleg szabálytalannak minősítette a labdaszerzést...
12'
A gól előtti akcióhoz kísértetiesen hasonló monori támadás futott a jobb szárnyon, ám ezúttal nem vitték le az alapvonalig, a tizenhatos előterében játszották meg Szabó Viktort, kinek ágyúzását a kifutó Dongó Dénes elképesztő bravúrral hárította.
10'
GÓÓÓL 1-0! Vezetnek a hazaiak! Egy jobb oldali akció végén az alapvonalról adott középre az egyik fehér mezes futballista, három szegedi védő is rosszul helyezkedett, ezt kihasználva az érkező Szabó Viktor egy méterről lőtt a hálóba.
7'
Horváth Dávid jeleskedett a bal szárnyon, a monori 18-as gyönyörűen kanyarított befelé, az ötösön álló Benke Bálint csúsztatott, messze a hosszú sarok mellé.
6'
Az imént feljegyezhettünk az első veszélyes akciót, ami a mieink nevéhez fűződött. Grünvald Attila ívelt be balról, Faragó Bence játszott Ondrejó Tamás elé, aki éppen hogy elérte a bogyót, spiccel továbbította kapura, a portás felett átszállt, két méterrel ment mellé.
3'
Az első percek mezőnyjátékkal telnek, ahogy mondani szokás, kóstolgatják egymást az együttesek.
1'
Megkezdődött a mérkőzés. A negyedik helyen tanyázó hazaiak egy ponttal gyűjtöttek eddig többet, mint a szegediek, a SZEOL célja tehát nem lehet más, mint a diadal és az előzés!

14.20:

Jól előkészített pályán mérik össze tudásukat a csapatok, enyhén szeles, kellemesen hűvös időjárási körülmények mellett. A mieink a hagyományos kék-fekete szerelést öltötték magukra, a monoriak pedig tiszta fehérben fociznak majd.

14.15:

Köszöntjük Önöket Monorról, ahol hamarosan kezdetét veszi a SZEOL SC újabb bajnoki összecsapása!

A mérkőzés Dolnegó Bálint sípjelére 14.30-kor kezdődik.

A találkozó elé:

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.