Közélet

IKV Zrt. - övezeti díjak

IKV Zrt. - övezeti díjak

2014. október 13., hétfő
IKV Zrt. - övezeti díjak

Mit kell tennie a bérlőnek akkor, ha a határozatlan időre szóló lakásbérleti szerződést közös megegyezéssel úgy akarja megszüntetni?

A lakásnak három hónapon belül tisztán, kiürítve a bérbeadó részére történő átadása esetén térítés illeti meg. A térítés mértéke a következőktől függ: Összkomfortos/komfortos lakások I. lakbérövezet: 25.000,-Ft/m² II. lakbérövezet: 21.250,-Ft/m² III. - IV. lakbérövezet: 18.750,-Ft/m² Félkomfortos lakások I. lakbérövezet: 16.250,-Ft/m² II. lakbérövezet: 15.000,-Ft/m² III.-IV. lakbérövezet: 13.750,-Ft/m² Komfort nélküli lakás I. lakbérövezet: 15.000,-Ft/m² II. lakbérövezet: 13.750,-Ft/m² III.-IV. lakbérövezet: 12.500,-Ft/m² Lakás visszaadása esetén a bérlőt térítés abban az esetben illeti meg, amennyiben az érintett lakás vonatkozásában lakbér és közüzemi díjtartozás nem áll fenn (a Bérlőt, a bérlemény közüzemi díjai a rögzített mérő-órák állásáig, a lakbér összege pedig a bérlemény kulcsának átadásáig terhelik, a lakás helyreállított állapotban kerül visszaadásra bérbeadó részére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.