Sport

Futsal: a rutinnal nem bírt az SZTE EHÖK SE + FOTÓK

Futsal: a rutinnal nem bírt az SZTE EHÖK SE + FOTÓK

2014. október 7., kedd
Futsal: a rutinnal nem bírt az SZTE EHÖK SE + FOTÓK
10719152_10205008725488614_1875997643_n

Az Airnergy FC ellen folytatta az NB II-es futsal bajnokságot az SZTE EHÖK SE. Cserenkó Szabolcs együttese hiába állt közelebb a győzelemhez, ezúttal meg kellett elégednie a döntetlennel.

Ezúttal is hiányzott az együttesből

Dalibor Crkvenjakov

és

Igor Bilic

is, azonban jól kezdte a mérkőzést az egyetemi csapat, amely a hatodik percben

Bullás

találatával megszerezte a vezetést. A kiegyenlített játékot hozó első félidő hajrájában azonban meg tudta duplázni előnyét az SZTE EHÖK SE, egy öngólt követően már kettővel vezetett a szünetben

Cserenkó Szabolcs

együttese. A félidőben mind támadásban, mind védekezésben erősebb koncentrációra hívta fel a figyelmet a szegediek edzője. Ugyan két-három nagy ziccert is ki tudott alakítani az EHÖK SE, ezekkel azonban nem tudott élni, így nem tudta eldönteni a mérkőzést, amelyet a meccs végén sajnálhatott igazán. A korábbi többszörös NB I-es gólkirály,

Simon Péter

azonban "lecsapott" a végén, és kétszer is gólt tudott szerezni, ezzel döntetlenre mentette a meccset az Airnergy FC, így 2-2-s döntetlen született a hétfő esti mérkőzésen. Az EHÖK SE ezzel a döntetlennel a tabella élére állt, bár a Dunakeszi majd csak később tudja le soros bajnokiját, így egy mérkőzéssel többet játszva vezeti az NB II Közép csoportját az SZTE EHÖK SE, amely a legközelebb a Gödi SE otthonában lép pályára, október 13-án 21:00-tól.

Futsal NB II Közép csoport, 4. forduló

SZTE EHÖK SE - Airenergy FC 2-2 (2-0)

Deszk, Deszki sportcsarnok. Vezette: Viczián Mátyás, Petrovszki György.

EHÖK SE:

Tombácz - Bullás, Szentes Bíró, Csamangó, Deák. Csere: Vastag (kapus), Huszár, Ertsey, Mityók, Báló, Fátyol. Vezetőedző: Cserenkó Szabolcs.

Airnergy:

Lakos - Gabura, Simon I Péter, Simon II Péter, Machalek. Csere: Nádasi (kapus), Kántor, Dévényi, István, Pándi, Iváncsik. Vezetőedző: Gabura Gyula. Gól: Bullás (6'), István (22', öngól) ill . Simon II Péter (34', 38') Sárga lap: Fátyol (37'), Tombácz (39') ill. Machalek (40') Cserenkó Szabolcs:

" Az eddigi legjobb csapattal találkoztunk, tudtuk hogy ez mérföldkő lehet, és megmutathatja, hogy hol tartunk jelenleg. Kettő-null után volt két-három olyan ziccerünk, amit sajnos elhibáztunk, ez megbosszulta magát. Rutinos csapat volt az ellenfelünk, nem adták fel, kettő-null után további gólokat kellett volna lőnünk, de ez nem sikerült. Tudjuk, hogy a két hónap alatt elvégzett munka hova predesztinál minket, dolgoznunk kell még többet. Annak érdekében, hogy fejlődni tudjunk, mindig ilyen mérkőzésekre lenne szükségünk. Kiemelném Bullás Imre mezőnymunkáját, rengeteget dolgozott a mai mérkőzésen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.