Közélet

Fűtéstámogatási pályázat felhasznált Erzsébet-utalványokkal

Fűtéstámogatási pályázat felhasznált Erzsébet-utalványokkal

2014. október 31., péntek
Fűtéstámogatási pályázat felhasznált Erzsébet-utalványokkal
brikett

Az érvénytelenített Erzsébet-utalványokból készített, a hagyományos fűtőanyagot kiváltó brikettekre november 17-ig pályázhatnak az ország leghátrányosabb helyzetű kistérségeinek alap-, illetve középfokú oktatási intézményei - derül ki a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány közleményéből, amelyet pénteken juttatott el az MTI-hez.

A tájékoztatás szerint a negyedik alkalommal meghirdetett pályázat során 100 tonnányi brikettre pályázhatnak olyan tanintézmények, ahol magas a hátrányos és a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek aránya. Az elmúlt években eddig 270 tonna brikettet nyert el 19 oktatási intézmény, amelyek így fűtésköltségük jelentős részét megtakaríthatták - olvasható a közleményben. Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. által meghirdetett pályázattal kapcsolatos részletes információk megtalálhatók az

erzsebetutalvany.hu

honlapon a brikettpályázat menüpontban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.