Bulvár

Wellnessnap és jótékonysági futás Sándorfalván a koraszülöttmentésért

Wellnessnap és jótékonysági futás Sándorfalván a koraszülöttmentésért

2014. szeptember 10., szerda
Wellnessnap és jótékonysági futás Sándorfalván a koraszülöttmentésért
sandorfalva_plakat

A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat támogatására szervez wellnessnapot Sándorfalván a Sándorfalvi Kulturális Központ, az Oriflame BP csapat Sándorfalva és Nagy Melinda futónagykövet.

A szeptember 13-án Sándorfalván a Kastélykertben megrendezendő esemény változatos programokkal várja a családokat, mozogni vágyókat. A wellnessnap keretén belül 3 és 5 kilométeres távokon lehet nevezni a jótékonysági futásra. A győzteseket Szeged első hivatalos CrossFit terme értékes külön díjakkal jutalmazza! Az 500 Ft-os nevezési díjakból befolyt összeg teljes egészében a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat munkáját támogatja, a helyszínen támogatói jegy vásárlására is lesz lehetőség. Az Orifalme BP csapat Sándorfalva vezetője,

Csányi Péterné

felhívta a figyelmet az Oriflame svéd cég 5 éve forgalomban lévő egészségmegőrzést segítő wellnesskészítményeire, valamint a legfontosabbra, az életmentésre. "Nagyon közel áll hozzám a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat által végzett munka, fontosnak tartom felhívni a figyelmet az ő tevékenységükre” - fogalmazott. Ovis motoros felvonulás, zumba, aerobic, Oriflame Wellness termékkóstolás valamint szépségápolási tanácsok is várják az érdeklődőket. A programokat 13 órakor a tombolasorsolás zárja, amelyre izgalmas nyereményeket ajánlottak fel az újszülött mentést szívügyüknek tekintő cégek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.