Közélet

Szakmai konferenciát tart a RITEK Zrt.

Szakmai konferenciát tart a RITEK Zrt.

2014. szeptember 18., csütörtök
Szakmai konferenciát tart a RITEK Zrt.
ritekkonf

„A 2014. évi változások gyakorlati megoldásai, tapasztalatai és a várható 2015-Ös pénzügyi-számviteli jogszabályváltozások” címmel szakmai konferenciát tartanak Törökbálinton 2014. szeptember 25-én.

Szeretné megismerni a magyar költségvetési szféra pénzügyi-számviteli jogszabályainak változását? Szeretne felkészülni a 2014. év végén alkalmazandó szabályokra? Ugye szeretné tudni, mi várható 2015-ben? Válaszokat kaphat kérdéseire szeptember 25-én egy szakmai konferencián, Törökbálinton. A rendezvényen felszólal Osgyáni Judit, a Nemzetgazdasági Minisztérium Államháztartásért Felelős Államtitkárság Államháztartási számviteli szakértője is! "Tudjon meg többet a jogszabályi változások gyakorlati alkalmazásáról! Kérdezze meg szakértőinket, meglévő ügyfeleinket, Ők hogyan felelnek meg a 2014-es kihívásoknak, hogyan készülnek az év végi zárásra! Keressük együtt a 2015-ös kihívások megoldásait! Ismerje meg, kerüljön kapcsolatba olyan felhasználókkal, akik hasonló kihívások elé néznek! Ismerje meg a központi kormányzati elvárásokat, államháztartási terveket! Fedezze fel, hogy Cégünk milyen megoldásokkal segítheti Önt az államháztartási számviteli előírások, feladatok végrehajtásában egy naprakész gazdálkodási szakrendszerrel" - olvasható a RITEK Zrt. közleményében.

Kiemelt előadók:

Osgyáni Judit - Nemzetgazdasági Minisztérium Államháztartásért Felelős Államtitkárság. Dr. Lantos Ottó - Pénzügyi Irodavezető Törökbálinti Polgármesteri Hivatal Pogácsás Tibor(egyeztetés alatt) - Önkormányzati Államtitkár, Belügyminisztérium Kardos Kálmán - Igazgató, Szegedi Nevelési-Oktatási Intézmények Gazdasági Szolgálata A konferencia részleteiről az

alábbi linkre kattintva

olvashat, regisztrálni pedig

ide kattintva

tud! Jelentkezési díj egy fő részére: 10.000 Ft+ÁFA A konferencia előadásait és kapcsolódó anyagait a résztvevők számára elérhetővé teszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.