Közélet

Ezrek tekertek a tolerancia jegyében Szegeden + FOTÓK

Ezrek tekertek a tolerancia jegyében Szegeden + FOTÓK

2014. szeptember 21., vasárnap
Ezrek tekertek a tolerancia jegyében Szegeden + FOTÓK
DSC_2584

Több mint kétezren pattantak a drótszamarak nyergébe vasárnap délután a Dugonics és Árpád téren: a Critical Mass ezúttal az együttműködés, tolerancia jegyében zajlott Szegeden.

Tandemek, háromkerekűek és kidíszített bringák is felsorakoztak vasárnap délután a Dugonics és Árpád téren. A Critical Mass idén az infrastrukturális hiányosságok helyett az egymás iránti tolerancia, a kulturált közlekedés mottójával zajlott. A Dugonics térről indulva nagyjából tizenkét kilométeres úton járták be a város nevezetes pontjait, keresztül a két szegedi hídon. A szervezők szerint kétezernél is többen sorakoztak fel a nagy kerékpáros felvonulásra, ahol a legkisebbektől az idősekig együtt gurult a város. Útjuk végén a béke nemzetközi világnapja alkalmából a mozgalom jelmondatát, a "We all have a right to peace" (Mindannyiunknak jogunk van a békéhez) feliratot tartották a magasba a kerékpárosok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.