Bulvár

Társasjáték Klub alakult Szegeden

Társasjáték Klub alakult Szegeden

2014. augusztus 2., szombat
Társasjáték Klub alakult Szegeden
tarsasjatek

A szegedi Új Nemzedék Plusz Kontaktpont Iroda június végén elindított egy új programsorozatot. A Társasjáték Klub a KAFE, a Kárpát-medencei Fiatalokért Egyesület közreműködésével valósul meg hétről-hétre.

A Társasjáték Klub minden szerda délután 16 órától kellemes és hasznos időtöltési lehetőséget nyújt a kisiskolások, a középiskolások és az egyetemisták számára is. A program általában rövid ismerkedéssel kezdődik, majd a társasjátékoké és a felhőtlen jókedvé a főszerep. Sokféle játék közül lehet választani, és az eddigi tapasztalatok alapján mindenki megtalálja a kedvencét. Lehetőség van kipróbálni készségfejlesztő, stratégiai és vicces társasokat is, de találkozhatunk olyan játékokkal, ahol az intuíció segít hozzá a nyeréshez.

plakat_tarsasjatek

Aki szeretne egy jó hangulatú közösségben érdekes játékokat játszani, azt a jókedven kívül limonádéval és finomságokkal várják a Kontaktpont és a KAFE munkatársai! A program ingyenes! Az esemény az Új Nemzedék

Facebook oldalán

is megtalálható!

A programsorozat időpontja:

minden szerdán 16:00 órától

A programsorozat helyszíne:

6722 Szeged, Kálvária sgt. 20.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.