Közélet

Tompa felé terelik a röszkei határátkelőhöz tartó forgalmat

Tompa felé terelik a röszkei határátkelőhöz tartó forgalmat

2014. július 12., szombat
Tompa felé terelik a röszkei határátkelőhöz tartó forgalmat
roszkei_hataratkelo03_gs

Jelentős a torlódás a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán - adta hírül a police.hu.

A Nyugat-Európából szabadságra induló vendégmunkások rohama miatt jelentős a torlódás a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán. A rendőrök a várakozási idő csökkentése érdekében július 12-én 15 órától napnyugtáig szakaszosan a Bács-Kiskun megyei Tompa felé terelik a forgalmat az M5-ös autópálya 173-as kilométerénél. A röszkei határátkelőhelyen várhatóan egész hétvégén erős lesz a kilépő irányú forgalom, ezért útnak indulás előtt tájékozódjanak. Az aktuális várakozási idők elérhetők a rendőrség honlapján, a

police.hu-n.

Telefonon a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletét hívhatják: 30/466-1021. A gyorsabb átlépés érdekében magyar és szerb állampolgároknak javasolja a rendőrség a 7 és 19 óra között nyitva tartó tiszaszigeti és ásotthalmi határátkelőhelyeket. Tompa felé a nap 24 órájában kerülhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.