Közélet

Mobil ügyfélszolgálat a Körös-torokban

Mobil ügyfélszolgálat a Körös-torokban

2014. július 30., szerda
Mobil ügyfélszolgálat a Körös-torokban

A Csongrád Megyei Kormányhivatal életében most először lesz képes teljes körű ügyintézést biztosítani a hivatal falain kívül. A rendkívüli teljesítmény megszervezésére a Csongrádi Járási Hivatal vállalkozott, amely csütörtöktől szombatig, a Körös-toroki Napok ideje alatt, napi két órában biztosítja a hivatali ügyintézés lehetőségét a fesztiválozóknak. A mobil ügyfélszolgálat július 31-én, csütörtökön 14 órakor kezdi meg működését, amit sajtónyilvánosan indít el dr. Juhász Tünde kormánymegbízott.

A Körös-toroki napok egy generációkon, stílusokon és műfajokon átívelő össztársadalmi és szórakoztató esemény, mely éppúgy megfelel a több mint két évtizedes hagyományoknak, mint az új idők kihívásainak. Nem csoda, hogy ezrek keresik fel a rendezvény ideje alatt a Tisza jobb partján, a Körös torkolata (Körös-torok) feletti területet augusztus első hétvégéjén. Az idelátogatóknak bizony adódhatnak olyan elintéznivalóik, amelyek hatósági tevékenységet érinthetnek. A Csongrádi Járási Hivatal nem csak kitelepül az eseményre, hanem egyedülálló módon teljes körű ügyfélfogadással járul hozzá a vendégek gondtalan időtöltéséhez. A Csongrádi Rendőrkapitányság is társult a kezdeményezéshez, szakembereik megelőző, felvilágosító programokkal várják a fesztiválozókat. A járási hivatal a jelenléttel kettős célt valósít meg. Egyrészt betekintést enged a hatóságok ügyfélközpontú, szolgáltató jellegű tevékenységébe, amit az állampolgárok érdekében végeznek. Másrészt szemléletessé teszik a közigazgatás és a rendészet terén az elmúlt években történt változásokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.