Sport

Labdarúgás: kezd a Csengele, gólkirály a fedélzeten

Labdarúgás: kezd a Csengele, gólkirály a fedélzeten

2014. július 16., szerda
Labdarúgás: kezd a Csengele, gólkirály a fedélzeten
csengele

Kun-Szabó Tibor legénysége szombaton tartja első nyári edzését, Koncz Róbert mellett Koncz Miklós is Csengelén folytatja pályafutását.

Július 19-én délután 15 órakor találkoznak a Csengele KSE felnőtt és U19-es keretének tagjai, közös edzőmérkőzéssel hangolnak, majd az összetartozást erősítendő kakaspörköltfőző versenyt tartanak - tudta meg a SZEGEDma.hu

Kun-Szabó Tibor

vezetőedzőtől.

csengele2

A mester elmondta, a megye II-es felnőttegyüttes célja a 2014/15-ös szezonban az 1-8. helyek valamelyikének megszerzése lesz. Jól sikerült az erősítés, hiszen Csengelén folytatja a Kiskunfélegyházáról Csongrád megyébe visszatérő korábbi megye I-es gólkirály, az NB III-ban is megfordult

Koncz Miklós

, Kistelekről érkezik testvére,

Koncz Róbert

, valamint

Rácz Gergely,

és várhatóan még egy futballistát igazolnak. Távozik

Lesták Ottó

(külföldi munkavállalás), és elképzelhető, hogy

Balasi Tibor

alacsonyabb osztályban focizik tovább. Ami a felkészülési mérkőzéseket illeti, az U19 július 26-án Pusztaszeren, augusztus 2-án Ópusztaszeren lép pályára. A felnőttek július 27-én 17 órakor a Bács megyei Jászszentlászlón, augusztus 3-án 17 órakor Bakson vendégeskednek, majd augusztus 10-én 18 órakor a Csengelei Sportnapok keretében a Horgos ellen vívnak barátságos nemzetközi derbit. "Nagyon készülünk a rajtra, hiszen nehéz kezdés vár ránk. Szeptember végéig az öntözőrendszer felújítása miatt nem játszhatunk saját pályánkon, ennek ellenére is szeretnénk helytállni, idegenben is gyűjtögetnénk a pontokat" - mondta Kun-Szabó Tibor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.