Közélet

Civil szervezetek "árultak" a Mars téri piacon + FOTÓK

Civil szervezetek "árultak" a Mars téri piacon + FOTÓK

2014. július 12., szombat
Civil szervezetek "árultak" a Mars téri piacon + FOTÓK
mars_ter_civil_szervezetek18_gs

Nem csak a vasárnapi ebéd hozzávalóit lehetett beszerezni szombaton a Mars téri piacon, hanem a megyében működő civil szervezetek kínálatából is "kóstolót" kaphattunk.

Nem lehetett szombaton anélkül átsétálni a Mars téri piac nagycsarnokán, hogy ne futottunk volna bele a Csongrád Megyei Civil Nyári Egyetem legújabb megmozdulásába. A rendezvényt a tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel indította útjára ismét a Talentum Alapítvány, amellyel a megyében működő civil szervezeteknek kíván szakmai fórumot teremteni. A programot

Magyar Anna,

a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg reggel. "Először rendezzük meg a Civil Piacot, amelynek azért választottuk helyszínéül Szeged éléskamráját, mert ez nagyon fontos találkozóhely a város lakossága számára. A társaságoknak bemutatkozási lehetőséget kínálunk, így lehetőségük nyílik arról tájékoztathatni a szegedieket, mivel is foglalkoznak, sőt, akár aktivitásra is serkenthetik őket" - foglalta össze portálunknak az esemény célját

Kósa Lászlóné Tóth Krisztina

, a Talentum Alapítvány szakmai igazgatója, a rendezvény egyik szervezője. Az egyesületek tárháza pedig igen változatos, mintegy húszan képviseltették magukat a kulturális, a fogyatékkal élők és hátrányos helyzetűek megsegítésérért működő, az érdek-képviseleti, a kutatással foglalkozó és az időseket felkarolók közül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.