Közélet

Nappalit nyitott az Árkádban az Invitel + FOTÓK

Nappalit nyitott az Árkádban az Invitel + FOTÓK

2014. június 6., péntek
Nappalit nyitott az Árkádban az Invitel + FOTÓK
invitel05_ia

Nappalit rendezett be az Invitel a szegedi Árkádban, ahol otthoni programkínálatába enged betekintést az érdeklődők számára. Munkatársaik segítségével megismerkedhetünk a cég aktuális akcióival, televízió-, internet és telefonszolgáltatást tartalmazó csomagjaival, sőt kvízjátékokban strandkellékeket is nyerhetünk.

Rendhagyó standot nyitott az Invitel a szegedi Árkádban: a cég a Nyári Kuponnapok idején, június 5. és 7. között várja az érdeklődőket egy kényelmesen berendezett „szobába” készséges munkatársaival. Az Invilág Nappaliban játékos módon lehet betekinteni az Invitel televíziós kínálatába, tudakozódhatunk az Invitel aktuális ajánlatáról, ha pedig jól teljesítünk a kvízekben, strandkellékeket (napszemüveget, gumikacsát, legyezőt és jópofa ajándékokat) is nyerhetünk. „Nemrég megújult az Invitel Invilág portfóliója, amelynek televízió-, internet és telefonszolgáltatást tartalmazó csomagjai május másodikától érhetőek el. Ezeket hivatott bemutatni a szegedi Árkádban is berendezett nappalink, ahova szombatig várjuk mindazon érdeklődőket, akik szeretnék megtekinteni, hogy milyen lehetőségeket tud nyújtani az otthoni szórakoztatásban cégünk” – mondta el a SZEGEDma.hu kérdésére

Horváth Csaba

regionális vezető. „Szeged jelentős részén fejlett optikai hálózattal rendelkezünk, emellett kulcsfontosságúnak tartjuk a lakosokkal való személyes kapcsolattartást is. Kínálatával az Invitel szeretné minél jobban kiszolgálni az itt élők igényeit, akik érdeklődési körüknek megfelelően válogathatnak S-től egészen az 3XL-ig jelölt csomagok közül. Már az alapcsomagban is elérhetők a legfontosabb televízió-, illetve rádióadók, valamint a sportrajongók számára fontos DIGI Sport1, családi csomagunkban pedig a család minden tagja megtalálja az érdeklődésének megfelelő programokat. Az idegen nyelvű csatornákat kedvelők számára az extra televíziós csomagunkat ajánljuk” – tette hozzá Horváth Csaba.

Az új akciónak köszönhetően a csomagban foglalt szolgáltatások (televízió, internet és telefon) 24 hónapos, határozott idejű szerződéskötés esetén az új lakossági ügyfelek részére rendkívül kedvező, 1288 forintos havi díjért érhetőek el a megrendeléstől számított első négy hónapban. Emellé új, tematikus TV-minicsomagjaik közül egyet díjmentesen próbálhatnak ki 90 napig. Továbbá internetezés közben a számítógép biztonságára is könnyedén ügyelhetnek, mivel a Kaspersky antivírus-szolgáltatást szintén 90 napig ingyenesen kipróbálhatják. Az Árkádban szombatig van lehetőség megtekinteni az Invilág nappalit. Bővebb tájékoztatásért az 1288-as Infóvonalat lehet hívni, személyesen pedig minden hétköznap a Gutenberg utca 14. alatt található Invitel Pontban várják a vállalat munkatársai az érdeklődőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.