Közélet

A nagyközönség elé segítette a kistermelőket az állattenyésztési napok

A nagyközönség elé segítette a kistermelőket az állattenyésztési napok

2014. május 5., hétfő
A nagyközönség elé segítette a kistermelőket az állattenyésztési napok
mezogazdasagi_kiallitas01_gs

Portálunkhoz eljuttatott levelükben termelők mondtak köszönetet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazdasági Napok lebonyolításáért.

A termelők levelét alább olvashatják! "

Pálfi Gyula

vagyok, hús- és hentesáru kistermelőként tevékenykedem, Domaszéken. Az Agrárkamara körülbelül 3 éve keresett meg azzal, hogy egy listát szeretnének összeállítani a tanyasi kistermelőkről, azzal a céllal, hogy segítenék a munkánkat. Elég szkeptikus voltam, de természetesen együttműködtem velük, hátha tényleg segítenek. Az azóta eltelt évek során rengeteget tettek értünk, piacot nyitottak és mindenben támogatnak, segítenek amiben csak tudnak. Személyes, mondhatni baráti viszony alakult ki a kistermelők és a kamara dolgozói között. Nagyon nagyra tartom a munkájukat és azt az elhivatottságot, amivel dolgoznak értünk.

Tisztelettel:

Pálfi Gyula" "Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Gárgyán Fűszer nevében, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara munkatársainak kiemelkedő munkájukért, mellyel hozzá segítettek és támogattak, hogy részt vehessünk az április 25-27-ig tartó Hódmezővásárhelyen megrendezett Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazdasági Napokon. Jelenlétük, tevékenységük elismerést érdemlő, ahogyan az elmúlt évben, úgy most is azt mondhatjuk, kitettek magukért, hogy elősegítsék a kistermelők számára, hogy megmutathassák termékeiket a nagyközönségnek.

Őszinte köszönettel:

Gárgyán Beáta (alapító, tulajdonos)" "A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által kialakított udvarban, mely egy igazi magyar terméksarokként lett kialakítva én, Fekete János makói családi vállalkozó egy 4 m2-es faházat kaptam. A három nap alatt lehetőségem nyílt bemutatnom terményeimet, többek között a makói vöröshagymát, makói tavaszi fokhagymát, valamint a petrezselyemgyökeret. A nagy érdeklődésre való tekintettel jövőre is szívesen részt veszek az állattenyésztési napokon. Köszönettel tartozom a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának a megjelenésért és a színvonalas kiszolgálásért, segítőkészségükért. A három nap során azt tapasztaltam, hogy minden látogató szívesen vette, hogy egy ilyen környezetbe csöppenhetett. A mi „udvarunkban” mindenki megtalálta a magának valót, igazi magyar ételekkel és italokkal vártuk az érdeklődőket. A faházak kialakítása nagyon praktikus volt, kényelmesen be tudott rendezkedni minden kiállító, nagyon jó volt az összefogás, azt tapasztaltuk, hogy olyannyira jó volt, mint még eddig soha. Igazán érezhető volt a fejlődés erős szele, valamint az, hogy mindenkinek egy a célja: - ’A magyarság, nemzetiség fenntartása és értékeink megőrzése!’ Magyar termék Magyarországon!

Köszönettel:

Fekete János családi vállalkozó"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.