Közélet

"Mindennapi kenyerünket..." - a régi idők rozskenyere

"Mindennapi kenyerünket..." - a régi idők rozskenyere

2014. április 24., csütörtök
"Mindennapi kenyerünket..." - a régi idők rozskenyere
lipoti_pekseg03_gs

Folytatódik a SZEGEDma.hu ínycsiklandozó sorozata. Ezúttal a Lipóti pékség egyik legkedveltebb élelmi rostban gazdag termékét, a régi idők rozskenyerét vesszük górcső alá.

Fogyókúra vagy egészséges táplálkozás? Szinte mindegy, az élelmi rostban gazdag termékek magas vitamin tartalmuk miatt egyre keresettebbek a pékségek polcain. Akár az áhított 36-os ruhaméret legyen a cél, akár étrendünket próbáljuk meg változatosabbá tenni, ezek a pékáruk gondoskodnak az egészségünkről. "A Lipóti pékség igazodik a fogyasztói igényekhez, a mi kínálatunk rendelkezik a legszélesebb skálával" - ecsetelte

Köteles Rita

, az üzlet tulajdonosa. Egyik legkeresettebb termékük a két kilogrammos régi idők rozskenyere, amelynek különlegessége, hogy az összes többi pékárúval ellentétben 80 százalékos rozstartalommal készítik. A legutóbb bemutatott házi parasztkenyér mellett ez a második legkedveltebb cipó. Legyen tökmagos, olívás, hajdinás, sárgarépás, félbarna, vagy purpur, egy biztos, élettanilag jótékonyan hatnak az emésztésre. A SZEGEDma.hu és a Liptói pékség új sorozatot indít “Bundáskenyér és tea” címmel, amely egy kötetlen beszélgetést, online interjút takar, miközben meg is reggeliztetjük vendégeinket a pékség menüjéből.

A sorozat első epizódjában

Kertész Péter, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark igazgatója és Lajtos Szandra válogatott szegedi rövidpályás gyorskorcsolyázó, a 2014-es téli olimpia 6. helyezett sportolója voltak vendégeink. A cikk megjelenését támogatta a

Lipóti Pékség és Tejeskávézó

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.