Közélet

Hoppál: Kunhalminak lépnie kell

Hoppál: Kunhalminak lépnie kell

2014. március 28., péntek
Hoppál: Kunhalminak lépnie kell

Azt várjuk a szocialistáktól, hogy Kunhalmi Ágnest is léptessék vissza Budapest 15. választókerületének egyéni jelöltségétől – mondta Hoppál Péter.

Simon Gábor

után a szocialista párt újabb elnökségi tagja bukott le – utalt a Fidesz szóvivője arra, hogy Kunhalmi Ágnes korábban azt tüntette fel, hogy bölcsész és pedagógusdiplomával is rendelkezik, de kiderült, hogy mégsem szerzett diplomát.

Hoppál Péter

úgy fogalmazott, Simon Gábor ügyét követően, Mesterházy Attila közvetlen környezetéből most egy újabb szocialista vezetőről derült ki, hogy hazudott és hamisított. Mint mondta, Kunhalmi Ágnes két diplomát is hazudott magának önéletrajzaiban, és most úgy tűnik, még egy sincs neki. Nem az a baj, hogy nincs diplomája, hanem az, hogy hazudott – fűzte hozzá.Emlékeztetett rá, hogy Kunhalmi Ágnes, az elmúlt hónapokban úgy állította be magát, „mint az oktatáspolitika és a pedagógusok jó ismerőjét”, nem egyszer kollégáinak szólította a pedagógusokat, most pedig kiderült, becsapta őket. Rámutatott, Kunhalmi Ágnes becsapta a közvéleményt, és becsapta a pestszentlőrincieket is, ahol képviselőjelöltként akar indulni, az egyébként lebukott Simon Gábor helyett. Ahogy a titkos százmilliókat őrizgető Simon Gábor is becsapta például azokat a szegény sorsú embereket, akiket az Éhségmenetben meneteltett, ugyanúgy Kunhalmi Ágnes is becsapta mindvégig a pedagógusokat – jelentette ki. A szóvivő leszögezte, Mesterházy Attila nem bújhat ki ezúttal sem a felelősség alól. A szocialista vezetők az elmúlt hónapokban vagyonnyilatkozatokat, önéletrajzokat, videókat hamisítottak – sorolta, hozzátéve: a szálak minden esetben az MSZP elnökségéig vezettek. Azt várjuk a szocialistáktól, hogy Kunhalmi Ágnest is léptessék vissza Budapest 15. választókerületének egyéni jelöltségétől, ahogy korábban a másik hamisítási ügyben elmarasztalt Simon Gábort is visszaléptették – zárta szavait Hoppál Péter.

Forrás:

Fidesz.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.