Elmondom

SZerinTEd? – Szövő Nikolett válaszol

SZerinTEd? – Szövő Nikolett válaszol

2014. február 17., hétfő
SZerinTEd? – Szövő Nikolett válaszol
SZS20140212_joarcok_005

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Igazságosnak tartod az új, tömegközlekedésre jogosító egyetemi bérletrendszert?

Mai bemutatkozónk

Szövő Nikolett

, aki a Szegedi Tudományegyetem Tanárképző Központjában tanul spanyol-angol szakon. A szőregi lány szerint sokakra nézve nem szerencsés az új bérletigénylési rendszer, több ismerőse is van, akik a második félévtől nem jogosultak az utazási kedvezményre. Nikinek szerencséje volt, habár az előző félévben akadtak gondjai a szociális helyzetfelmérő lap kitöltésével. Akkor édesanyja munkaügyi papírjaival csúsztak ki a határidőből, a tavaszi félévben viszont nem fogadták el az "lejártnak" ítélt papírt.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Niki azért választotta ezt az osztatlan tanárképző szakot, mert a jövőben szeretne ráerősíteni az angolra. Mint mondta, könnyen el tudná képzelni magát a tanár szakon túl valamilyen cég kommunikációs munkatársaként vagy akár idegennyelvtanárként, aki magánórákat ad.

Zenelista (tőlük bármi jöhet):

- Pitbull - Christina Aguilera - Shakira - Bruno Mars - Taio Cruz

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.