Elmondom

SZerinTEd? – Juhász Szabó Sándor válaszol

SZerinTEd? – Juhász Szabó Sándor válaszol

2014. február 27., csütörtök
SZerinTEd? – Juhász Szabó Sándor válaszol
SZS20140225_joarcok_001

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Jön az Oscar-gála, melyik a kedvenc filmed?

Mai bemutatkozónk

Juhász Szabó Sándor

, aki a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karának földrajz szakos hallgatója. A szentesi srác kérdésünkre elárulta, nem sokat látott (még) a mostani Oscar-jelöltek alkotásaiból, ezért közvetlenül a gála előtt tervezi, hogy barátaival megnézik a Wall Street farkasát. Sanyi számára - habár nem tartja Oscar-esélyesnek - nagyon meggyőző volt Tom Hanks Phillips kapitánya, ami két és fél órányi tömény izgalom.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Az Oscar-díjas színész egyébként Sanyi kedvencei közé tartozik Morgan Freeman és Bradley Cooper mellett. Kértük, tippelje meg, melyik film és rendező viszi haza az aranyszobrocskát. A válasza: A 12 év rabszolgaság, rendezők közül pedig Steve McQueen.

Zenelista (tőlük bármi jöhet):

- Red Hot Chili Peppers - Pharrell Williams - Linkin park - Vadfruttik - Kispál

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.