Elmondom

SZerinTEd? – Csurgó Márti válaszol

SZerinTEd? – Csurgó Márti válaszol

2014. február 14., péntek
SZerinTEd? – Csurgó Márti válaszol
SZS20140212_joarcok_003

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Igazságosnak tartod az új, tömegközlekedésre jogosító egyetemi bérletrendszert?

Mai bemutatkozónk

Csurgó Márti

, aki a Szegedi Tudományegyetem Tanárképző Központ tanul spanyol-angol szakos tanárnak. Az elsőéves szegedi lány úgy látja, az új bérletrendszerrel igencsak sok probléma akad. Eddig nem kellett elektronikus formanyomtatványokat kitölteni és mindenféle jövedelem, meg szociális helyzetet igazoló papírt felölteni, hanem aki államilag támogatottan került az SZTE-re, automatikusan fél évre szóló utazási kedvezményt kapott. Mióta ez megváltozott, Márti úgy látja, olyanok is kiesnek a jogosultak köréből, akiknek nagy szükségük lenne a bérletre. Egyik ismerősének például annak ellenére nem jár, hogy elváltak a szülei és az édesanyja egyedül neveli.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Mártinak szerencséje volt, éppen elérte a minimum ponthatárt, így februárban felvehette a fél évre szóló bérletet, de neki is meggyűlt a baja a modulo-ba feltöltött dokumentumokkal.

Zenelista (tőlük bármi jöhet):

- Beyoncé - Rihanna - Reik - Avicii - Elvis Presley

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.