Elmondom

SZerinTEd? – Csóka Péter válaszol

SZerinTEd? – Csóka Péter válaszol

2014. február 20., csütörtök
SZerinTEd? – Csóka Péter válaszol
3_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Jön az Oscar-gála, melyik a kedvenc filmed?

Filmes szempontból mindenevőnek tartja magát rovatunk mai szereplője,

Csóka Péter

, egyedül talán a romantikus kategória az, amelyből nem szívesen válogat. Körülbelül kéthavonta jár a moziba, azon filmekre sosem sajnálja a pénzt, amit régóta szeretne megnézni. Tavaly decemberben a 47 ronin című mozira váltott jegyet, ami azonban elég nagy csalódás volt a számára. Az Oscar-jelölteket látva gyanítja, hogy

Leonardo DiCaprio

idén is hiába várja jól megérdemelt arany szobrocskáját, pedig a színész Péter szerint már számtalan filmben rászolgált erre az elismerésre. Ugyan sok jót hallott a Wall Street farkasáról, de a 12 év rabszolgaság szerinte kiüti majd a nyeregből, és tarolni fog a díjátadón.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Péter harmadéves történészhallgató a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán.

Zenelista:

- Clutch: Profits of Doom - The Black Keys: 10 AM Automatic - Kamikaze Scotsmen: Slaves - Creedence Clearwater Revival: Born On The Bayou - The Beards: If your dad doesn't have a beard, you've got two mums

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.