Közélet

Egymásnak adta ajánlását a szegedi LMP és a szegedi 4K! + FOTÓK

Egymásnak adta ajánlását a szegedi LMP és a szegedi 4K! + FOTÓK

2014. február 21., péntek
Egymásnak adta ajánlását a szegedi LMP és a szegedi 4K! + FOTÓK
SZS20140221_lmp_4k_sajtotajekoztato_006

A szavazópolgárok többsége nincs tisztában azzal, hány pártra adhatja el ajánlását - állítja a szegedi LMP és a szegedi 4K! Figyelemfelkeltő akcióként a szervezetek egymásnak adták aláírásaikat.

"Amióta elindult az aláírásgyűjtés, azt tapasztaltjuk, a választópolgárok nagyon minimális információval rendelkeznek arról, hány pártra is adhatják le ajánlásukat. A szegedi LMP úgy véli, ez nem véletlen, a nagy pártok egyértelmű érdeke lehet abban, hogy ne osszák meg a lakosok ajánlásait a kisebb pártokkal. Szerintünk ez elfogadhatatlan, ez a demokrácia súlyos megsértése" - mondta

Tatár Gábor

, az LMP országgyűlési képviselőjelöltje a pénteki sajtótájékoztatón. Gyanújukat lakossági megkeresésekre alapozzák, tapasztalatik szerint a szavazók többsége azért tart ki egy párt mellett, mert nincs tisztában azzal, hányaknak adhatja le ajánlását. Felhívva a polgárok figyelmét a problémára, a szegedi LMP a szegedi 4K! szervezetének adta ajánlását, és a gesztust a Negyedik Köztársaság jelöltjei is viszonozták.

Dudás Róbert

és

Podolcsák Balázs

jelöltek egyetértettek a képviselőjelölt szavaival, s hozzátették, a közös akcióval a pártok közötti barátságra szeretnék felhívni a figyelmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.