Közélet

Balesete miatt kerekesszékben játszik Jakab Tamás

Balesete miatt kerekesszékben játszik Jakab Tamás

2014. február 3., hétfő
Balesete miatt kerekesszékben játszik Jakab Tamás
DSC_0558

Bokasérülés miatt műtétre szorult Jakab Tamás színművész, aki így Az öreg hölgy látogatása című darabban február 8-ig nem játszhat, a Memoban azonban kerekesszékben ülve adja elő szerepét.

Jakab Tamás

színművészt sajnálatos baleset érte a napokban: kibicsaklott a bokája. Időközben már meg is műtötték, a mielőbbi gyógyulás érdekében pedig szegecsekkel látták el a sérült csontot - áll a Szegedi Nemzeti Színház közleményében. Orvosai négy hét pihenőt javasoltak a részére, ami miatt Az öreg hölgy látogatása című darabban február 8-ig

Nomád Földi László

vette át a szerepét. Más a helyzet azonban a február 4-én műsorra tűzött Memo című darabbal. Ebben Lónyai Imrét, Péter (Kedvek Richárd) idősödő, emlékezetvesztésben szenvedő apját alakítja Jakab Tamás. A szerepet - szükségből erényt kovácsolva – kerekesszékben játssza el. A színház minden érdeklődőt vár a különleges előadásra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.