Elmondom

SZerinTEd? – Törőcsik Dalma válaszol

SZerinTEd? – Törőcsik Dalma válaszol

2014. január 15., szerda
SZerinTEd? – Törőcsik Dalma válaszol
SZS20140113_joarcok_005

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Mi a véleményed a valóságshowkról és a többszöri halálából újraélesztett VV hatodik szériájáról?

Mai bemutatkozónk Törőcsik Dalma, aki már ötödéves a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. A kollégista lány nagyon ritkán kapcsolja be a tévét, bár azt ő is bevallotta, hogy a kezdet kezdetén még bele-belenézett a VV és Big Brother lakóinak életébe, ma viszont nem követi figyelemmel az eseményeket. Dalma úgy gondolja, a csatornák eleve botrányhősöket keresnek, amit komoly előválogatás előz meg, olyanokat keresnek, akik eladható dolgokat csinálnak.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Példának okáért felhozta, ha könyvmolyokat ültetnének a villába, akik egész nap csak olvasnak, nem lenne értelme a shownak, mert senki sem nézné. Így olyan embereket keresnek, akik szöges ellentétei egymásnak - legalábbis próbálják így beállítani őket -, garantálva a konfliktushelyzeteket. A fiatal lány úgy vélekedik, aki képes hátrahagyni az életét hónapokra, otthagyni a munkahelyét és a családját, hogy bohóckodjon a kamerának, az eleve nem lehet "normális felfogású".

Zenelista:

- 30Y - Heaven street seven - Kispál és a borz - Quimby - Akkezdet phiai

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.