Elmondom

SZerinTEd? – Martin Paul válaszol

SZerinTEd? – Martin Paul válaszol

2014. január 22., szerda
SZerinTEd? – Martin Paul válaszol
martin_paul

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Sportolsz-e valamit a tavaszias januári időben?

Egyszer, még középiskolás korában volt síelni rovatunk mai szereplője,

Martin Paul

. Ságváris diákként a szlovák hegyvidéket hódították meg, pénztárcája azonban nem engedi, hogy rendszeresen hódolhasson ennek a sportnak. A sílécek helyett inkább az lapátot választotta: korábban évekig kenuzott, majd egy térdsérülést követően inkább a kajakban folytatta sportpályafutását. Emellett futással tartja karban erőnlétét, valamint a

Kolozsvári téren is megnyitott

kondiparkokat látogatja.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Paul húszesztendős, a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karán első évét kezdte meg szeptemberben, programtervező informatikusnak tanul.

Zenelista:

- M83: Midnight City - The Doors: Love Me Two Times (Infected Mushroom Rmx) - Daft Punk: One More Time - Calvin Harris & Alesso: Under Control - Gorillaz: Feel Good Inc

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.