Közélet

Mind a négy gyertya világít a Marson + FOTÓK

Mind a négy gyertya világít a Marson + FOTÓK

2013. december 22., vasárnap
Mind a négy gyertya világít a Marson + FOTÓK
mars_ter_advent_negyedik15_gs

Advent negyedik vasárnapján Bohács Zsolt országgyűlési képviselő és Kispál Ferenc, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád megyei elnöke gyújtotta meg a piac koszorújának utolsó gyertyáját.

A Mars téri piac adventi koszorújának utolsó lila gyertyája is lángba borult vasárnap reggel. A Nagycsarnok előtt felállított koszorú utolsó díszét

Bohács Zsolt

országgyűlési képviselő és

Kispál Ferenc

, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád megyei elnöke gyújtotta meg. "Karácsony közeledtével a szívünkbe is melegség költözik. Elsősorban a család ünnepe ez, de érdemes egy kicsit magunk felé is fordulni ilyenkor: számot vethetünk az évről, a szép pillanatokat újra átélhetjük, hibás döntéseinket pedig átgondolhatjuk, levonva a tanulságokat" - mondta ünnepi beszédében Bohács Zsolt. Az országgyűlési képviselő mindenkinek békés ünnepeket kívánt, egyben reményét fejezte ki, hogy egy sikeres, boldog 2014-es évnek nézünk elébe. Ehhez azonban mindannyiunk munkájára szükség van - emelte ki Bohács Zsolt. "A termelők piacra jutásában segédkeztünk egész évben, valamint törekedtünk arra is, hogy a vásárló egészséges, minőségi terméket vehessen magához" - hangsúlyozta Kispál Ferenc. A piac élénkítésére hatmillió forintos támogatást fordítottak, ezt jövőre újabb összegekkel szeretnék folytatni, hogy a Mars téri piacon vásárlókat a jól megszokott minőségű áruk fogadhassák - tette hozzá. A beszédeket követően a Szeged-Kálvin téri Református Egyházközség Ifjúsági csoportja tartott előadást, majd

Fazekas János Sándor

, a Honvéd téri Református Gyülekezet tagja kedveskedett egy karácsonyi verssel az egybegyűlteknek. Előadásuk végén Bohács Zsolt és Kispál Ferenc közösen gyújtották meg a Szegedi Vásár és Piac Kft. adventi koszorújának negyedik gyertyáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.