Közélet

MSZP: Orbán rosszabbul teljesít

MSZP: Orbán rosszabbul teljesít

2013. november 29., péntek
MSZP: Orbán rosszabbul teljesít

Az MSZP szerint azért kell leváltani Orbán Viktort és kormányát, hogy utánuk egy kiszámíthatóbb, felelősebb és igazságosabb gazdaságpolitika vehesse kezdetét.

Józsa István

szocialista frakcióvezető-helyettes pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében kifogásolta, hogy 300 forint felett jár az euró árfolyama, szerinte a miniszterelnök "és unortodox csapata ismét taszított egyet a forint árfolyamán". Hozzátette: a magyar fizetőeszköz legújabb mélyrepülése

Matolcsy György

nyilatkozatával indult. A jegybankelnök csütörtökön a többi közt új, inflációs célt követő fiskális politikát szorgalmazott az Európai Unióban, lemondásra szólította fel

Olli Rehn

gazdasági EU-biztost, és közölte: a hitelminősítőknek meg kellene kezdeniük a tárgyalásokat Magyarország felminősítéséről. Józsa István közleményében arról is írt, hogy szerinte jelenleg belső gazdasági válság van az országban, amelyet a miniszterelnök idézett elő. Közölte: az ország belső válságát jelentősen enyhítené az erős forint vagy az euróban kapott fizetés. "

Orbán Viktor

azonban világossá tette, hogy nem akar sem erős forintot, sem eurót Magyarországon" - olvasható közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.