Közélet

Ménesi Imre nemet mondott minden részönkormányzati támogatásra

Ménesi Imre nemet mondott minden részönkormányzati támogatásra

2013. november 29., péntek
Ménesi Imre nemet mondott minden részönkormányzati támogatásra

A részönkormányzati keret elosztásakor a bizottsági szavazásról tévesen jelent meg a sajtóközlemény és a hír is, miszerint Ménesi Imre igennel szavazott az MSZP-s körzet esetében.

A helyi Fidesz nemrég

sajtótájékoztatót tartott az ügyben

, ahol egy sajtóközleményt is kiosztottak, amelyben a következőt írták: „(…) A Pénzügyi Bizottság mai ülésén újfent napirendre kerültek a településrészi keretek. A bizottság külön-külön szavazott az egyes településrészek kereteiről. Az MSZP-s képviselők nem vettek részt a szavazáson Dorozsma, Szentmihály, Szőreg, és Tápé esetén, a petőfitelepi keretnél viszont igennel szavaztak.” A közleményben és a sajtótájékoztatóról szóló hírben is tévesen jelent meg, hogy mindkét MSZP-s képviselő –

Révész Mihály

és

Ménesi Imre

– igennel szavazott volna. Ezzel szemben az igazság az, hogy Ménesi Imre minden településrészi kerettel kapcsolatos szavazáskor nemmel voksolt, a petőfitelepi keretnél csak Révész Mihály szavazott igennel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.