Közélet

Elindult az Invitel üzleti webáruháza

Elindult az Invitel üzleti webáruháza

2013. november 12., kedd
Elindult az Invitel üzleti webáruháza

Elsősorban a kis- és középvállalatoknak szánja új szolgáltatását az Invitel.

Október végétől már az üzleti ügyfelek is vásárolhatnak szolgáltatásokat, termékeket az Invitel weboldalán keresztül. A most induló üzleti webáruházban elsősorban a kis- és közepes vállalkozások számára leginkább releváns szolgáltatásokat és termékeket tette elérhetővé a vállalat. Az online megvásárolható kínálatban nem csak telefon, internet, mobilinternet szerepel, hanem előfizethető informatikai szolgáltatások közül is választhatnak az érdeklődők, sőt különböző típusú informatikai eszközöket – többek között laptopokat, tableteket, projektorokat – is biztosít ügyfelei számára az Invitel, nagyon kedvező részletfizetési konstrukció mellett. Az Invitel lakossági ügyfeleinek kiszolgálását már régóta segíti online áruház, melynek pozitív tapasztalatait is felhasználta a vállalat az üzleti ügyfeleket kiszolgáló webbolt kialakításakor. Az Invitel nem titkoltan azt várja az új webes szolgáltatástól, hogy tovább erősítse pozícióját a kis- és középvállalati szegmensben. „Akadhat olyan cégvezető, aki még mindig úgy gondol az Invitelre, mint egy klasszikus telefon és internetszolgáltató vállalatra, az igazság viszont az, hogy az Invitel ma már ennél sokkal többet kínál: a cég az innovatív telekommunikációs szolgáltatások mellett üzleti informatikai megoldások szállítója is. Telefon, internet és mobilnet-csomagok mellett például előfizethető, havi díjas konstrukcióban, beruházás nélkül juthatnak informatikai eszközökhöz a vállalkozások. Ezt tükrözi a most induló webáruházunk is, ahol szinte minden megtalálható, amelyre egy kis- és középvállalkozás irodájának működéséhez telekommunikációban, vagy informatikában szüksége van. A digitális áruház komplex kínálatával még teljesebb körű megoldásokkal tudjuk kiszolgálni az ügyfeleinket. Az Invitel ezzel is szeretne még inkább megfelelni a piac folyamatosan változó elvárásainak” – mondta el Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója. „Jelenleg hazai versenytársaink csak igen szűk csoportja kínál üzleti ügyfeleknek online megrendelési lehetőséget, mely webáruházakban elsősorban is eszközajánlatokkal várják az érdeklődőket. Az Invitel online felülete széles szolgáltatási palettát fed le, egyszerűen használható, és kényelmes megoldást kínál minden vásárlónak” – tette hozzá.

Szolgáltatások, akciók és informatikai termékek az Invitel webáruházban

Azért is érdemes az elsők között ellátogatni az www.invitel.hu/uzletishop oldalra, mert a szolgáltatások mellett most rendkívül kedvező áron kínálnak készülékeket. Például már havi 2-3 ezer forintért elvihető egy új laptop, és mellé telefon- és internet-előfizetés választható. De más informatikai eszközök – például all-in-one PC-k, tabletek, projektorok, monitorok, Wi-Fi routerek – is kedvező áron megvásárolhatóak az online boltban.

Az Invitelről

Az Invitel a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként széleskörű portfólióval áll lakossági és üzleti ügyfelei rendelkezésére. Lakossági kínálatunkban megtalálható számos szórakoztató és multimédiás szolgáltatás, az interaktív, digitális és HD televízió éppúgy, mint a gyors internet és a telefonszolgáltatás. A vállalati piacokon a legmodernebb előfizethető informatikai és felhő-alapú IT megoldásokon felül hang- és adatszolgáltatásokat nyújtunk partnereinknek országos optikai kábelhálózatunkon keresztül. Az Invitel számos ügyfélszolgálati ponttal várja előfizetőit országszerte, székhelye Budaörsön található.

(X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.