Kultúra

Technikai szünet a Titanic és Carpathia-kiállításon

Technikai szünet a Titanic és Carpathia-kiállításon

2013. október 30., szerda
Technikai szünet a Titanic és Carpathia-kiállításon

Technikai szünet miatt november elején négy napig zárva tart a Titanic és Carpathia című kiállítás a szegedi Vármúzeumban.

November 3-án, vasárnap 16 órakor négy napra bezár a Titanic és Carpathia-kiállítás a szegedi Vármúzeumban. A technikai szünet november 8-án, pénteken ér majd véget: 12 órától ismét látogatható lesz a tárlat, mely újabb elemekkel bővül majd ki. A technikai szünet ellenére az ingyenes tárlatvezetéseket zavartalanul megtartják: minden szombaton délelőtt fél 11-kor várják az érdeklődőket. A Titanic és Carpathia-kiállítás október közepén nyílt meg: a Horvátországból érkező tárlat tablókon keresztül mutatja be a Titanic katasztrófáját és a túlélőket mentő Carpathia-gőzöst. A Vármúzeumba érkezők Titanic-beszállójegyet kapnak, melyet a három méter magas Titanic-modellre fellépcsőzve le is pecsételhetnek. A technikai szünet után egészen december 15-ig látogatható lesz a kiállítás minden nap 10 és 18 óra között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.