Sport

Női vízilabda: a Szentes ellen kezdenék újra a szezont a szegedi lányok

Női vízilabda: a Szentes ellen kezdenék újra a szezont a szegedi lányok

2013. október 11., péntek
Női vízilabda: a Szentes ellen kezdenék újra a szezont a szegedi lányok
arkosylilla_szeged_szentes10_gs

A hétvégén a Hungerit Szentesi VK elleni megyei rangadón száll medencébe a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem csapata a női vízilabda OB I második fordulójában.

A múlt heti,

dunaújvárosi vereséget

követően hazai pályán javítana

Lakó Gábor

együttese. Mint a szakember a SZEGEDma.hu-nak elmondta, ebben sokat segít számukra, hogy a keret egésze bevetésre kész állapotban van, így a heti edzésmunkájuk is optimálisra sikerült. A tréner hozzátette, kedden és szerdán is játszottak egy-egy felkészülési meccset a fiú serdülőcsapattal, ezeken a találkozókon pedig a lányokon az látszott, jó hangulatban és megfelelő motiváltsággal készülnek a Szentes ellen. Felmerül persze a kérdés, mire lesz ez elég a tavalyi ezüstérmessel szemben, különösen azok után, hogy míg a Szeged 14 góllal kikapott a Dunaújvárostól az első fordulóban, addig a nyáron

alaposan átalakult

szentesiek egy 24-4-es kiütéssel küldték haza az angyalföldi csapatot. „Nem gondolom, hogy érdemes lenne az eredményekből kiindulni, hiszen míg a szombati ellenfelünk a liga egy – véleményem szerint – alsóházba várható csapatával találkozott, addig nekünk a bajnokaspiráns otthonában kellett vízbe szállnunk. Úgyhogy mi nem azt nézzük, mi történt a múlt héten, hanem gőzerővel készülünk arra, hogy a szombati mérkőzésre a legjobb formánkat hozzuk. Azt gondolom, a Szegednek hazai pályán van akkora ereje, hogy, egy csapat, a Dunaújváros kivételével, bárki ellen győzelmi esélyekkel szálljon vízbe. A Szeged - Szentes, akár férfi, akár női vonalon, mindig is presztízsmérkőzésnek számított, függetlenül a csapatok aktuális helyezésétől, éppen ezért kettőzött erőbedobással készülünk a találkozóra” – fejtette ki Lakó Gábor. A tréner elmondta, játékosai mostanra elfelejtették a múlt heti kudarcot, így nem lehet más a céljuk, mint újra, ezúttal már győzelemmel elkezdeni az idényt. Hogy sikerrel járnak-e, kiderül szombaton 18 órától a SZUE-ban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.