Sport

Labdarúgás: döntetlennel hangolt a Volán ellen az Ásotthalom

Labdarúgás: döntetlennel hangolt a Volán ellen az Ásotthalom

2013. augusztus 10., szombat
Labdarúgás: döntetlennel hangolt a Volán ellen az Ásotthalom
labdarugas_asotthalom_01_mj

Tartalékos összetételben nem bírt a Kiskunmajsával az Ásotthalom, így győzelem nélkül zárta a nyári felkészülési időszakot.

Tekintse át a megyei I. osztály teljes őszi menetrendjét!A Szertár Sportbolt Csongrád megyei I. osztály átigazolási körképe itt olvasható! Böngéssze végig, ki, honnan, hová igazolt az élvonalbeli csapatoknál!

Nem sikerültek a legjobban az eddigi felkészülési meccsek az ásotthalmi együttesnek. A homokhátiak megszerezték

Enyedi Árpádot

(SZEOL-Mórahalom U19)

Gantner Gergőt

(Röszke),

Hatvani Zoltánt

(Sándorfalva),

Szolákovics Dánielt

(Ásotthalom U19) és

Tóth Bélát

(újrakezdte), ugyanakkor meghatározó emberek távoztak tőlük:

Bisztrovics Róbert

(Kiskunhalas),

Frank Attila

(Tiszasziget),

Hatvani József

(HFC),

Patarcic Krisztián

(Mórahalom). A Csongrád megyei I. osztály negyedik helyezettje először 3-3-at játszott az FK 1899 Szegeddel, majd Bács megyei ellenfelekkel csapott össze: a Kiskunhalastól 4-3-ra, a Bácsalmástól 5-1-re kapott ki, míg a Tompa ellen 3-3-ra futotta erejéből. Néhány nappal ezelőtt pedig az FK 1899 Szeged diadalmaskodott 5-1-re Ásotthalmon. A Hevesi-csapat utolsó edzőmeccsén a Bács megyei élvonal tizenegyedikjét, a Kiskunmajsa FC-t látta vendégül, abban a reményben, hogy végre megszületik az első diadal. Nem is álltak ettől messze a hazaiak, hiszen számtalan hiányzójuk -

Szlobodnyik Gábor, Hatvani Zoltán

(sérülés),

Vastag Balázs

(munkahelyi elfoglaltság),

Bogdán Róbert

(nyaralás),

Rencsár József

(nászút) és

Somlyai Dávid

- ellenére is jól futballoztak, az egészen a hajráig vezettek is. Akkor egy buta fault okán büntetőhöz jutottak a vendégek, melyet kihasználva az utolsó pillanatban 2-2-re mentették a meccset. Az Ásotthalom roppant nehéz ütközettel nyit jövő héten a megyei I. osztály 2013/14-es évadjában. A sárga-feketék az NB III-ból most búcsúzott, feljutásra törő Tisza Volán SC Szeged vendégei lesznek a rajton, augusztus 17-én, szombaton 17 órakor.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Ásotthalom TE - Kiskunmajsa FC 2-2 (1-0).

Ásotthalom.

Ásotthalom:

Ábrahám - Szolákovics, Török, Németh, Gantner, Kothencz, Kiszner, Enyedi, Csáki, Baji R., Baji Sz. Cserék: Hatvani I., Malatinszki, Vígh. Vezetőedző: Hevesi Tibor.

A hazai gólszerzők:

Baji Sz., Hatvani I. Hevesi Tibor:

"Korántsem állunk még készen a bajnoki rajtra, habár akadtak biztató jelek ezen a mérkőzésen. A támadójátékunk tetszett, sokat javult, jól dolgoztak a srácok. A védelmünkből rengetegen hiányoztak, ennek ellenére a hátsó alakzat az új emberekkel is megállta a helyét."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.