Közélet

Kiscicákat dobtak szemét közé – feljelentést tett a környezetgazdálkodás + FOTÓK

Kiscicákat dobtak szemét közé – feljelentést tett a környezetgazdálkodás + FOTÓK

2013. augusztus 1., csütörtök
Kiscicákat dobtak szemét közé – feljelentést tett a környezetgazdálkodás + FOTÓK
cicamentoakcio_008

Állatkínzás miatt tett feljelentést a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ismeretlen tettes ellen – tájékoztatta portálunkat Makrai László igazgató. Az Erdélyi téren kiscicákat dobtak szemétgyűjtőbe.

Az Erdélyi téren lévő szelektív hulladékgyűjtő edények egyikébe macskakölyköket dobtak ismeretlenek. Szerdán jelezték a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. felé, hogy macskanyávogás hallatszik az üveggyűjtőből. A helyszínre egy gépjárművet hívtak a Kft. munkatársai, mivel a kapszulát ki kellett emelni a helyéről, és csak azután tudták a törött üvegek közül kimenteni az állatokat, szám szerint ötöt. Az egyik kölyköt annyira megsebezte az üveghulladék, hogy nem tudták megmenteni. A fiatal, árva állatokat a Tappancs Állatvédő Alapítvány fogadta be.

Makrai László

, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a SZEGEDma.hu-nak elmondta, feljelentést tettek a rendőrségen ismeretlen tettes ellen állatkínzás miatt. Tekintse meg a cicamentő akcióról

Merész Ferencnek

, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. újszegedi részlegvezető helyettesének a felvételeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.