ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szani Réka

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szani Réka

2013. augusztus 15., csütörtök
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szani Réka
szani_reka_1_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadio-ban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Szani Réka

, mai Jó Arcunk, a szegedi Deák Ferenc Gimnázium padjait koptatja és nemzetközi kapcsolatok szakon tanul. Továbbtanulás terén mégis az orvosi kar felé kacsingat, sebészként tudná elképzelni a jövőjét. Szereti a Deákot, jónak tartja a közösséget. Szegeden él, imádja a várost. Részben azért, mert rengeteget süt a nap, részben pedig mert élhetőnek tartja.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 16 éves lánynak még nincs hobbija, de a közeljövőben szeretne elkezdeni rúdtáncozni. Érdekli ez a sport és ki szeretné próbálni. Szabadidejét a barátaival tölti, az interneten lóg és járja a várost. Szokott olvasni, leginkább a tiniregényeket kedveli. Jelenleg Szurovecz Kitti Gyémántfiú című művét fogja „kivégezni”. Filmek terén rendszerint vígjátékokat néz, kedvenc filmje az Amerikai Pite. A sorozatoknál is a viccesebbekre szavaz, így az egyik legkedveltebb sorozata, a Kínos lett. Szórakozni elég ritkán jár, mert nem „csípi” a nagy tömeget. Persze megfordult már tinibulikban, de csak akkor megy el, ha a barátai nagyon szépen kérik, hogy menjen el velük. Mosolyogva mesélte, hogy egyszer egy takaróval próbált meg ugrálókötelezni, de rossz ötletnek bizonyult, mert kigáncsolta saját magát. Pechére pont úgy esett el, hogy lefejelte a betont. Azóta is látszik a nyoma ennek a balesetnek, mégis kínosabban érintette, mikor a történtek után nem sokkal kiment a városba, és mindenki őt bámulta, mert úgy nézett ki, mint akit megvertek. Azóta természetesen nevet a dolgon, amikor visszagondol rá.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Nótár Mary • Avicii • Punnany Massif • Uhrin Benedek • Rihanna

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.