ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Savanya Alexandra

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Savanya Alexandra

2013. augusztus 14., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Savanya Alexandra
savanyaalexandra02_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az AllInParty Radióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Mai Jó Arcunk,

Savanya Alexandra

a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola és Szakképző Iskola Gábor Dénes Tagintézmény tanulója, környezetvédelem és vízgazdálkodás szakra jár. Szereti a sulit, illetve azt is, amit tanul. Ezzel is szeretne foglalkozni a jövőben. Fontosnak tartja a környezetvédelmet, továbbtanulni is ebben az irányban fog, a későbbiekben ösztönözni szeretné az embereket, hogy védjék a Földet. A természettel való viszonyához az is közrejátszik, hogy Szatymazhoz közel él egy tanyán. Szeret ott lakni, nyugisnak tartja, de azért szívesen jár be Szegedre. A napfény városát imádja, szerinte mindent meg tud adni, amire a fiataloknak szüksége van, de jobban kedveli a falut, mint a várost.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 15 éves lány hobbija a fényképezés és a sport. Rendszeresen jár fotózni és edzeni is, leginkább futni szokott. Szabadidejében – az előbb említetteken kívül – a barátaival van, internetezik, és csavarog a városban. A filmezés és az olvasás se köti le annyira, így nem is nagyon szokott egyiket se. Helyette szívesebben kattintgat a fényképezőgépével, és örökíti meg a dolgokat. A bulizás sem vonzza még, így nem igazán jár szórakozóhelyekre és házibulikba se. Inkább strandra megy a barátaival vagy nagy ritkán moziba. Viszont nem kizárt, hogy a későbbiekben megjön a bulizáshoz a kedve, de egyelőre jól érzi magát anélkül.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Avicii • David Guetta • Calvin Harris • PunnanyMassif • Király Viktor

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.