Közélet

A netezők 71 százaléka oszt meg személyes tartalmakat

A netezők 71 százaléka oszt meg személyes tartalmakat

2013. augusztus 14., szerda
A netezők 71 százaléka oszt meg személyes tartalmakat

Az internethasználók 71 százaléka oszt meg magáról információkat, fotókat és különböző tartalmakat a közösségi oldalakon az Ipsos nemzetközi felmérése szerint.

Az elmúlt hónapban a közösségi terekre látogatók 43 százaléka fotókat, 39 százaléka személyes véleményeit és kilenc százaléka jövőbeni terveit is megosztotta ismerőseivel. A magyar netezők sem kevésbé aktívak: 73 százalékuk közöl magáról online tartalmakat - közölte felmérése eredményét az Ipsos kedden az MTI-vel. A cég szondázásából kiderül, hogy a netezők szívesen adnak hírt mindennapi tevékenységeikről, továbbítanak híreket, linkeket, megosztanak és újra megosztanak bizonyos tartalmakat, ajánlanak oldalakat. A nemek tekintetében megállapítható, hogy a nők szívesebben tesznek fel magukról és barátaikról fotókat, mint a férfiak, akik inkább számos más, érdeklődési körükkel kapcsolatos tartalmat posztolnak. A tartalommegosztás tekintetében a 35 évnél fiatalabb korosztály tagjai a legaktívabbak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.