Bulvár

Wellnesshoroszkóp hölgyeknek I. rész

Wellnesshoroszkóp hölgyeknek I. rész

2013. július 14., vasárnap
Wellnesshoroszkóp hölgyeknek I. rész
asztrologia

Avagy a csillagok sok mindent elárulnak arról, milyen, testet-lelket kényeztető program illik az egyéniségünkhöz.

Mennyei élményt nyújthat a kikapcsolódás, amennyibe kihasználja a csillagok erejét. Mindegyik állatövi jegy szülöttének mást jelent a pihenés, más kezelésre van szüksége ahhoz, hogy különösen jól érezhesse magát bőrében. A legtöbb személyre szabott kényeztető programot ráadásul plusz kiadások nélkül, otthon is elvégezhetjük. Kis wellnesshoroszkópunkból minden kiderül.

Kos (március 21. – április 20.)

A dinamikus Kos hasznára válnak az aktív egyéni vagy a küzdősportok, mint pl. a tajcsicsuan, a síelés, a boksz, a jogging. A jegy szülötte a szabályok nélküli modern táncban szintén szabadjára engedheti energiáit. Mivel bőre zsírosodásra hajlamos, ugyanakkor – ha csak teheti – kerüli a körülményes, faggyútermelődést szabályozó eljárásokat, naponta érdemes hármas hatású arclemosót használnia. A Kleopátra-fürdő teljes ellazulást ígér neki: a meleg fürdővízhez adjon 3 l írót és 1 csésze mézet, majd merüljön el ebben 10 percre!

Bika (április 21. – május 20.)

A mindig két lábbal a földön álló Bika sok mindent elraktároz a szöveteiben. Tehát ajánlatos rendszeresen méregtelenítenie, ezáltal szervezetében kiürülnek a méreganyagok. Mivel szívesen él összhangban a természettel, jól teszi, ha sok szezonális zöldség- és gyümölcsfélét fogyaszt. Testét így segítheti, hogy még könnyebben hozzászokjon az évszakok ritmusához. Szereti élvezni az élet adta örömöket, ezért a tánc a legmegfelelőbb neki. Sajnos gyakran érzi fáradtnak a lábát. Próbálja ki a vízben járást: lépkedjen helyben a hideg vízben fél percig, majd alaposan törölje át a lábfejét, míg az újra felmelegszik.

wellness2

Ikrek (május 21. – június 21.)

Testileg és szellemileg egyaránt fürge, így elsősorban a kommunikatív, tartalmas kikapcsolódást szereti, miközben információkkal is gazdagodhat. Az Ikrek gyenge pontjai az idegek és légzőszervek, tehát egy kiadós gyalogtúra alatt nemcsak a tüdejét, de a fejét is alaposan átszellőztetheti. Az Ikrek belevaló örökmozgó, aki gyakran még a pihenésről is megfeledkezik. Kényeztesse magát aromafürdővel, mert ezzel a kikapcsolódással egyszerre számos panaszt enyhíthet. Bánatát hajlamos evésbe fojtani, ezért figyeljen arra, hogy milyen falatok sorakoznak hűtőszekrénye polcain.

Rák (június 22. – július 22.)

Barátságos, nagylelkű és vízimádó. A jegy egyébként nem annyira sportos szülöttét az úszás vagy a vízi gimnasztika – amelyre szinte minden uszodában van lehetőség – energiával tölti el. Itt az ideje, hogy véget vessen mozgásszegény életmódjának! A pozitív gondolkodás erejét meditációból vagy autogén tréningből merítheti. A gyomron kívül a mell tartozik a Rák uralma alá, ezért keblének célirányos ápolásra van szüksége. Szép lesz a dekoltázsa, ha mellét hideg vízzel zuhanyozza le, végül bőrfeszesítő készítménnyel keni be. A kozmetikusnál kérjen algás pakolást, a benne lévő fluor erősíti a kötőszövetet.

szepseg

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A fény gyermeke, így elsősorban a napsütés hangolja jókedvre. A gerinc- és szívpanaszokra hajlamos jegy szülötte ügyeljen a tartására”. Reggel néhány hátizmot megmozgató gyakorlat, és máris vidámat indulhat a napja. Kezdje vállkörzéssel – előre és hátra 20-szor-, majd alaposan masszírozza át vállizmait! Az Oroszlán rajong mindenért, ami színházzal kapcsolatos. Jól érzi magát a standard táncok művelése közben is. Az oroszlánbőrre igen hatékonyan hat a szaunázás, továbbá kollagén tartalmú krém használatával megelőzheti a ráncok idő előtti képződését.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A jegy szülötte realista, tiszta és megbízható ember. Mivel feladatmániás, csak ritkán engedi meg magának a kényeztetést. Ne elégedjen meg pár gyógynövénnyel a konyhaablakban, amikor teste az összes gyógyfű jótékony hatását élvezhetné. A Szűz nagyra értékeli a természetes kozmetikumokat, és megbízik a régi, bevált szépségreceptekben. Mit szólna, például egy citromos tusfürdőhöz, ami a mindennapi zuhanyzást wellnessélménnyé változtatja? Ajánlott még a belek rendszeres méregtelenítése, például a kolon hidroterápia, amelynek segítségével tisztulnak a bélfalak, és helyreáll a bélflóra egyensúlya.

Folytatjuk...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.