Közélet

Magyar rajzfilmek dömpingje Vásárhelyen

Magyar rajzfilmek dömpingje Vásárhelyen

2013. május 3., péntek
Magyar rajzfilmek dömpingje Vásárhelyen
oru_aegon_emblema_honlapcimmel

Harmadszor rendezi meg az Országos Rajzfilmünnepet a KEDD, Magyarország egyik legsikeresebb animációs műhelye az AEGON Magyarország Zrt. támogatásával. A programsorozathoz 37 hazai település csatlakozott, közel 70 helyszínnel, köztük Hódmezővásárhely városa is.

A rajzfilmünnep hódmezővásárhelyi programjait

Gajdán Bálint

, a BFMK intézményvezetője és a rendezvény főtámogatója, az AEGON Magyarország Zrt. képviseletében

Béres Sándor

Csongrád megyei igazgató és

Soós Péterné

hódmezővásárhelyi fiókvezető ismerteti a sajtó képviselőinek május 6-án, hétfőn 11 órakor Hódmezővásárhelyen, az Emlékpontban. Az Országos Rajzfilmünnep helyszínein - köztük a mozivá alakuló Emlékpont előadótermében - az elmúlt több mint fél évszázad máig rendkívül népszerű magyar rajzfilmjeiből (Pom Pom, Kukori és Kotkoda, Frakk, Vízipók-csodapók és Dr. Bubó meséi közül) választhatnak az érdeklődők. A vetítések alatt a gyerekek illusztrációkat készíthetnek a mesékhez, ezekből kiállítást rendeznek a helyszínen, és a rajzok készítőit jutalmazzák is! Az AEGON Magyarország pedig meseíró és rajzpályázatot hirdet a gyerekeknek. További információk és programok az

alábbi linkre kattintva

érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.