Bulvár

Sorozatban törte fel a BMW-ket

Sorozatban törte fel a BMW-ket

2013. március 20., szerda
Sorozatban törte fel a BMW-ket

BMW típusú személygépkocsik feltörésére specializálódott az a 26 éves budapesti férfi, akit március 19-én fogott el a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse Budapesten.

Lopás bűntette miatt indított nyomozást a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse, miután 2013. január 24-én és 25-én négy BMW-t tört fel ismeretlen Szegeden. A járművekből a fényszórókat és a légzsákot szerelte ki és vitte magával. A nyomozók látókörébe került

B. Dániel

, akinek budapesti házában március 19-én tartottak házkutatást a rendőrök. Már az udvarban szembe találkoztak a gyanúsítottal, akinél éppen BMW fényszórók voltak. A lakásból további fényszórókat, légzsákokat és tükröket is lefoglaltak. Kiderült az is, hogy a fiatalember nemcsak Szegeden, hanem Székesfehérváron, Pécsett és Nyíregyházán is tört fel ugyanilyen típusú autókat. A Szegedi Rendőrkapitányság jelenleg 15 rendbeli lopással gyanúsítja a zöldségesként dolgozó férfit, akinek bűnlajstroma a későbbiekben tovább bővülhet. A nyomozó hatóság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.