Bulvár

Rácsok mögött a tanyák kifosztói

Rácsok mögött a tanyák kifosztói

2013. február 23., szombat
Rácsok mögött a tanyák kifosztói

Elfogta és őrizetbe vette a Kisteleki Rendőrkapitányság a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kommandósainak közreműködésével február 22-én hajnalban R. Péter dóci és V. István balástyai lakost, akiket azzal gyanúsítanak, hogy több betörést és lopást követtek el a térségben az elmúlt időszakban.

A kisteleki rendőrök gyanúja szerint a két férfi a közelmúltban egy balástyai tanyára tört be, ahonnan 15 mázsa tűzifát, valamint járműalkatrészeket és vasanyagokat tulajdonított el. A megalapozott gyanú szerint egy másik balástyai tanyáról a sértett figyelmének elterelésével készpénzt loptak el, míg egy ópusztaszeri pincébe betörve közel 400 liter bort vittek magukkal. A Kisteleki Rendőrkapitányság a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kommandósainak közreműködésével 2013. február 22-én hajnalban ütött rajta a két gyanúsítotton. Aznap elfogták a rendőrök D. Zoltánné dóci lakost is, akit azzal gyanúsítanak, hogy a vasanyagok értékesítésében működött közre. A rendőrség R. Pétert és V. Istvánt kihallgatását követően lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, a bíróság pedig 2013. február 23-án délelőtt elrendelte előzetes letartóztatásukat. A Kisteleki Rendőrkapitányság gyanúja szerint a két letartóztatott terhelt további a tanyavilágot érintő bűncselekményekkel is összefüggésbe hozható, ezért a nyomozást ezekre az ügyekre is kiterjesztik - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.