Sport

Labdarúgás: villámléptű horvát a Szeged 2011-ben

Labdarúgás: villámléptű horvát a Szeged 2011-ben

2013. február 4., hétfő
Labdarúgás: villámléptű horvát a Szeged 2011-ben

Egy villámgyors, a szélső felfutásokban, labdakihozatalban is aktív szerepet játszó új balhátvéddel kezdheti majd a második vonalban a tavaszi sorozatot a Szeged 2011. A horvát Nenad Dediccsel a csapat weboldalán készítettek interjút.

Bár a csapat háza táján eredetileg jobbhátvédként harangozták be, a horvát légiós gyorsan leszögezte

a honlapnak adott interjújában

, évek óta balbekk poszton játszik. "Éppen ezért talán a legjobb csapathoz kerültem, hiszen úgy hallottam, hogy a Szeged újdonsült mestere,

Gálhidi György

is ezen a poszton szerepelt kiválóan több éven keresztül a magyar élvonalban. Van tehát mit tanulnom, ellesnem tőle, remélhetőleg megkapom a lehetőséget arra, hogy ezt bizonyítsam" - közölte

Nenad Dedic

, aki azt is elárulta, már gyerekkora óta a foci bűvöletében él és több kis csapat után 2007-ben a második ligás Segesta Sisak játékosa lehetett. "Ezután bemutatkozhattam a horvát első osztályban is, két élvonalbeli csapatban szerepeltem, a Karlovacban, majd a közelmúltban az Istra Pula együttesében" - tette hozzá. S hogy mik a tervei Szegeden a villámléptű bekknek? "Őszintén remélem, hogy gyökeret tudok verni a Tisza-parti csapatban, hiszen néhány évig nagyon szeretnék itt játszani. Már hallottam róla, hogy ebben a szép, dél-magyarországi városban nagy tradíciói vannak a futballnak, s ezáltal a szurkolói is fanatikusak és rendkívül igényesek. Minden erőmmel azon leszek, hogy játékommal és teljesítményemmel örömet szerezzek nekik!" - zárta a beszélgetést Dedic.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.