Közélet

Ingyenes képzés indul az önkéntességért Szegeden

Ingyenes képzés indul az önkéntességért Szegeden

2013. február 18., hétfő
Ingyenes képzés indul az önkéntességért Szegeden

Az önkéntesség népszerűsítését elősegítő, ingyenes képzés indul február végén Szegeden.

A Talentum Alapítvány az Önkéntesség Támogatásáért meghirdeti Talentum Önkéntesképzés című akkreditált képzésének (lajstromszáma: PL-6207) két modulját:

Első modul címe: Általános ismeretek az önkéntességről

Időpontja:

2013. február 25-26. 9-17 óráig

Helyszíne:

Móravárosi Közösségi Ház nagyterme, 6725 Szeged, Kálvária tér 20.

Második modul címe: Multiplikátorképzés

Időpontja:

2013. március 4., 11. 14-19 óráig

Helyszíne:

Móravárosi Közösségi Ház nagyterme, 6725 Szeged, Kálvária tér 20. A multiplikátor önkéntes feladata az önkéntesség kultúrájának népszerűsítése fiatalok körében, iskolai keretek között. A Multiplikátorképzés modulon résztvevők képessé válnak arra, hogy népszerűsítő alkalmakat tartsanak középiskolás és egyetemista fiatalok számára. A képzési modulokat vizsga zárja. A sikeres vizsgát tett résztvevők tanúsítványt kapnak. Az önkéntesekkel a Csongrád Megyei Önkéntes Centrum önkéntes szerződést köt. A második modul megkezdésének feltétele az első modul sikeres elvégzése, az első modul választható önmagában is! A részvétel mindkét modul esetében ingyenes! A gyakorlatorientált képzést a Talentum Alapítvány trénerei vezetik. Amennyiben kérdésük van a programmal kapcsolatosan, keressék bizalommal

Sipos Csilla

képzési koordinátot az alábbi elérhetőségeken: email: sipos.csilla@talentumonkentes.hu, telefon: 20/776-9812. Kérjük, részvételi szándékukat a fenti elérhetőségeken igényelhető jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével jelezzék 2013. február 22-ig! A jelentkezési lap email-ben és postai úton is visszaküldhető!

(X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.